Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > بازدید راهبردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی از پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی فردیس

بازدید راهبردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی از پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی فردیس


18 اسفند 1404. نويسنده: monshi


دکتر صیادی رئیس دانشگاه، با حضور در پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان فردیس، ضمن ابلاغ مراتب قدردانی از مجاهدت‌های کادر درمان، از نزدیک در جریان روند خدمت‌رسانی و آمادگی عملیاتی این واحدها قرار گرفتند.
این بازدید نظارتی با هدف ارزیابی دقیق پتانسیل‌های عملیاتی، بررسی وضعیت زیرساختی و تجهیزاتی و همچنین پایش سطح پاسخگویی تیم‌های فوریت‌های پزشکی در مواجهه با شرایط بحرانی ناشی از حملات اخیر صهیونیستی-آمریکایی به مناطقی در فردیس صورت پذیرفت. در جریان این بازدید، دکتر صیادی در فضایی صمیمانه با کارشناسان فوریت‌های پزشکی به گفتگو پرداخته و ضمن استماع گزارش‌های میدانی، به واکاوی چالش‌های لجستیکی و نقاط قوت عملکردی پایگاه‌ها در شرایط اضطرار پرداختند.
ایشان با تجلیل از ایثارگری کادر اورژانس در این برهه حساس، بر ضرورت استمرار تامین اقلام استراتژیک مصرفی، صیانت و نگهداری بهینه از تجهیزات پیشرفته پزشکی و ارتقای تاب‌آوری و روحیه حرفه‌ای کارکنان تاکید ورزیدند. رئیس دانشگاه با تبیین جایگاه ویژه اورژانس پیش‌بیمارستانی به عنوان «خط مقدم نظام سلامت» تصریح کرد: «فداکاری بی‌شائبه نیروهای مخلص اورژانس ۱۱۵ در این ایام حساس، جلوه‌ای از تعهد ملی و اخلاق حرفه‌ای است که با وجود مخاطرات موجود، بی‌وقفه در مسیر صیانت از حیات شهروندان گام برمی‌دارند.»

بازگشت