Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > کارگران، جهادگران عرصه اقتصاد هستند

کارگران، جهادگران عرصه اقتصاد هستند


6 اردیبهشت 1405. نويسنده: monshi


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز، در جلسه شورای کارگری استان با اشاره به فرارسیدن روز کارگر، از کارگران به عنوان «جهادگران حوزه اقتصاد» یاد کرد و بر لزوم همدلی و همت برای تبحر ظرفیت‌ها به منظور عبور از شرایط سخت کنونی تأکید کرد.
جلسه شورای کارگری استان البرز به ریاست قدرت‌الله سیف، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز برگزار شد. این جلسه با نزدیک شدن به دوازدهم اردیبهشت، روز کارگر و آغاز هفته کارگر، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود.سیف در این نشست، با اشاره به شرایط حساس و ویژه‌ای که کشور و استان در آن ایستاده است، بر ضرورت همدلی و همت مضاعف برای عبور از این مرحله تأکید کرد و گفت: باید با همدلی و همت، ظرفیت‌ها را تبحر و بهینه‌سازی کنیم تا بتوانیم از شرایط سخت و چالش‌برانگیز کنونی به خوبی عبور کنیم.معاون سیاسی استانداری البرز، با استفاده از تشبیهی راهبردی، جایگاه و اهمیت طبقه کارگر را در اقتصاد کشور برجسته کرد و گفت: ما در عرصه‌های مختلف جهادگرانی داریم؛ کارگران، جهادگران حوزه اقتصاد هستند که نقششان در این شرایط بی‌بدیل است.
وی در پایان اضافه کرد: تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از اهمیت این مقطع زمانی و مکانی، گام‌های مؤثری برای حمایت از کارگران و عبور از شرایط فعلی برداریم.


بازگشت