Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > لزوم تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی و استفاده از تجربیات بهبود فعالیت‌های رسانه واحد روابط عمومی در آینده

لزوم تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی و استفاده از تجربیات بهبود فعالیت‌های رسانه واحد روابط عمومی در آینده


10 اردیبهشت 1405. نويسنده: monshi


جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی استان البرز به ریاست سیف معاون سیاسی استانداری البرز و با حضور مدیران روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.
محمدباقر فرهند در شورای هماهنگی روابط عمومی استان البرز که با حضور جمعی از مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در محل استانداری البرز برگزار شد، اظهار کرد: فعالیت‌های صورت گرفته توسط واحدهای روابط عمومی در دستگاه‌های اجرایی طی مدت زمانی که درگیر جنگ تحمیلی سوم بودیم به صورت دقیق رصد شده است.وی همچنین به تشریح عملکرد هماهنگ دستگاه‌های مختلف در شرایط ویژه پرداخت و از زحمات تیم روابط عمومی استان البرز قدردانی کرد. فرهند با ارائه گزارشی، بر لزوم تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی و استفاده از تجربیات این دوره برای بهبود فعالیت‌های رسانه واحد روابط عمومی در آینده تأکید کرد. در ادامه همچنین مدیران حاضر در جلسه به ارائه گزارش‌های تخصصی از فعالیت‌های حوزه خود در دوران بحران پرداختند.شایان ذکر است؛ از جمله تصمیمات مهم این جلسه، برنامه‌ریزی برای برگزاری هفته روابط عمومی استان البرز با هدف تقدیر از دستگاه‌ها و نیروهایی بود که در ایام جنگ یا بحران اخیر فعالیت چشمگیری داشتند. این رویداد با محوریت معرفی الگوهای موفق و انتقال تجربیات به سایر بخش‌ها برگزار خواهد شد.


بازگشت