Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > تداوم بارش‌های رگباری و آذرخش در البرز تا شنبه

تداوم بارش‌های رگباری و آذرخش در البرز تا شنبه


31 اردیبهشت 1405. نويسنده: monshi


مدیرکل هواشناسی استان البرز از تداوم فعالیت سامانه بارشی تندری در این استان خبر داد و گفت: از عصر امروز پنجشنبه تا شامگاه شنبه هفته آینده بارش‌های رگباری باران، رعد و برق و وزش باد به نسبت شدید در استان پیش‌بینی می‌شود.
کامران حقی آبی اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی هواشناسی، فعالیت این سامانه در استان البرز موجب وقوع بارش‌های رگباری، آذرخش و وزش باد به نسبت شدید خواهد شد.
وی بیان کرد: شدت بارش‌ها بیشتر در مناطق کوهستانی استان به‌ویژه محور کرج - چالوس و شهرستان طالقان پیش‌بینی شده است.مدیرکل هواشناسی استان البرز افزود: در پی فعالیت این سامانه، احتمال ریزش سنگ و سقوط واریزه در جاده‌ها و مناطق کوهستانی، اختلال در ترددهای شهری و بین‌شهری، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، آبگرفتگی موقت معابر و کاهش میدان دید وجود دارد.
حقی آبی ادامه داد: همچنین وزش باد به نسبت شدید می‌تواند سبب آسیب به سازه‌های موقت و سست و خسارت به محصولات باغی و زراعی شود.وی از شهروندان خواست با توجه به شرایط جوی پیش‌رو از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و هنگام تردد در محورهای کوهستانی احتیاط لازم را داشته باشند.مدیرکل هواشناسی البرز تاکید کرد: توقف و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی و همچنین دامنه کوه‌ها خطرناک است و مردم باید از این کار خودداری کنند.وی ، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، رعایت نکات ایمنی در فعالیت‌های عمرانی و پرهیز از طبیعت‌گردی و کوهنوردی طی این مدت را از مهم‌ترین توصیه‌های ایمنی اعلام کرد.
بازگشت