Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > پیام تبریک سردار هداوند به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر

پیام تبریک سردار هداوند به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر


3 خرداد 1405. نويسنده: monshi


متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَمَا جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرَیٰ وَلِتَطْمَئِنَّ بِهِ قُلُوبُکُمْ ۚ وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ حَکِیمٌ"
(و خدا آن را جز بشارتی قرار نداد تا دل‌های شما بدان آرامش یابد؛ و پیروزی جز از سوی خدا نیست؛ قطعاً خدا توانا و حکیم است.)
«سوره انفال، آیه ۱۰»
سوم خردادماه، یادآور یکی از ماندگارترین حماسه‌های جاودان انقلاب اسلامی و سرفصلِ پیروزیِ اراده‌ی ملت بزرگ ایران اسلامی است که با ایمانی محکم و سرمشق قراردادن نهضت کربلای حسینی، توانستند در برابر یکی از خون‌خوارترین رژیم‌های متجاوز تاریخ، سرفرازانه بایستند و خرمشهرِ غرورآفرین را از چنگال دژخیمان بعثی آزاد کنند.فتح خرمشهر را نمی‌توان، تنها یک پیروزی نظامی برشمرد؛ بلکه آزادسازی خونین شهر قهرمان، تجلی وعده‌ی الهی بود که فرمود: "إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ" و این پیروزی، ثمره‌ی خون پاک شهیدانی بود که با الهام از قیام اباعبدالله الحسین (ع)، درس مقاومت و ایثار را به جهانیان آموختند.امروز نیز، همان‌گونه که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) فرمودند: «خرمشهرها در پیش است"»؛وظیفه‌ی ماست که با وحدت و وفاق در میدان‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و علمی با همان روحیه‌ی جهادی و مقاومت برای عزت و سربلندی ایران اسلامی همت گماریم.
فرمانده انتظامی استان البرز
سرتیپ دوم پاسدار حمید هداوند


بازگشت