Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > تأکید بر ارتقای کیفیت آموزش و انضباط در برگزاری آزمون‌ها

تأکید بر ارتقای کیفیت آموزش و انضباط در برگزاری آزمون‌ها


9 خرداد 1405. نويسنده: monshi


دکتر صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در ادامه برنامه‌های پایش میدانی، با هدف رصد مستقیم روندهای آموزشی و پژوهشی از دانشکده داروسازی بازدید کرد. در این برنامه، آخرین وضعیت زیرساختی و فعالیت‌های علمی دانشکده با حضور دکتر بقایی، رئیس دانشکده داروسازی، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
دکتر صیادی در جریان حضور در بخش‌های مختلف و گفت‌وگو با مدیران گروه‌ها، بر ضرورت ارتقای کیفیت آموزش و تقویت برنامه‌های مهارتی تأکید کرد و اظهار داشت: کیفیت آموزش در دانشگاه «خط قرمز» ماست و باید خروجی این دانشکده کاملاً منطبق بر نیازهای واقعی نظام سلامت، اخلاق حرفه‌ای و استانداردهای علمی روز جهان باشد.
یکی از محورهای کلیدی این بازدید، بررسی دقیق فرآیند برگزاری امتحانات و سازوکارهای نظارتی آن بود. رئیس دانشگاه با تأکید بر اهمیت عدالت آموزشی و صیانت از شأن دانشجو و استاد، خواستار اجرای دقیق ضوابط، یکپارچه‌سازی رویه‌ها و تقویت نظارت‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از هرگونه اختلال یا بی‌نظمی در روند آزمون‌ها شد. وی همچنین بر ضرورت به‌روزرسانی دستورالعمل‌های اجرایی و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت سامانه‌های آموزشی هوشمند تأکید کرد و افزود: استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی راهکاری مؤثر برای کاهش خطای انسانی، افزایش شفافیت و ارتقای سطح رضایتمندی در بدنه آموزشی دانشگاه است. در نشست تخصصی که با حضور تیم مدیریتی دانشکده برگزار شد، چالش‌های موجود از جمله تأمین تجهیزات آزمایشگاهی، بهینه‌سازی فضاهای فیزیکی و تقویت منابع انسانی در بخش‌های تخصصی مطرح گردید و راهکارهای عملیاتی برای رفع این موانع مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر صیادی در پایان با قدردانی از تلاش‌های مجموعه دانشکده داروسازی، بر حمایت همه‌جانبه دانشگاه از برنامه‌های توسعه‌ای تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: انتظار داریم با هم‌افزایی اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان، مسیر تعالی دانشکده با سرعت بیشتر و بر پایه انضباط آموزشی و حفظ استانداردهای حرفه‌ای دنبال شود.


بازگشت