Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > آموزش مقابله با آتش‌سوزی برای کارکنان شرکت توزیع نیروی برق استان البرز برگزار شد

آموزش مقابله با آتش‌سوزی برای کارکنان شرکت توزیع نیروی برق استان البرز برگزار شد


1 تیر 1405. نويسنده: monshi


معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: با هدف ارتقای آمادگی کارکنان در برابر حوادث احتمالی، دوره آموزشی اطفای حریق ویژه پرسنل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز برگزار شد.
روح الله کبیری افزود: این دوره آموزشی با هدف افزایش سطح آگاهی و آمادگی کارکنان شرکت توزیع نیروی برق استان البرز در زمینه پیشگیری، مقابله و واکنش صحیح در برابر حوادث ناشی از آتش‌سوزی برگزار شد تا پرسنل این مجموعه با اصول اولیه ایمنی و اطفای حریق آشنا شوند.وی با اشاره به اینکه شرکت توزیع نیروی برق استان البرز از مجموعه‌های حساس و زیرساختی خدمات‌رسان به شمار می‌رود، افزود: به‌دلیل وجود تأسیسات و تجهیزات برقی و نقش حیاتی این مجموعه در ارائه خدمات به شهروندان، رعایت اصول ایمنی و برخورداری کارکنان از مهارت‌های لازم برای پیشگیری و مقابله با حوادث احتمالی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. از این‌رو آموزش‌های تخصصی در حوزه ایمنی و اطفای حریق می‌تواند نقش مؤثری در کاهش خسارات و افزایش ایمنی محیط‌های کاری داشته باشد.
معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج ادامه داد: این دوره با مربیگری مهران طاهرخانی به‌صورت تئوری و عملی برگزار شد و شرکت‌کنندگان با مباحثی از جمله شناخت انواع حریق، اصول اولیه اطفای آتش، شیوه صحیح استفاده از خاموش‌کننده‌های دستی و نحوه واکنش مناسب در شرایط اضطراری آشنا شدند.وی تصریح کرد: در بخش عملی این دوره نیز کارکنان با استفاده از تجهیزات اطفای حریق، مهارت‌های آموزش‌دیده را به‌صورت میدانی تمرین کردند تا در صورت وقوع حادثه، بتوانند با سرعت، دقت و ایمنی بیشتری اقدامات اولیه را انجام دهند.کبیری در پایان تأکید کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی ایمنی و اطفای حریق برای کارکنان دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف، یکی از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه در کاهش حوادث و افزایش آمادگی نیروهای انسانی است و سازمان آتش‌نشانی کرج با تداوم این آموزش‌ها، در راستای ارتقای فرهنگ ایمنی و حفاظت از جان و سرمایه‌های شهروندان گام برمی‌دارد.

بازگشت