Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > مدیریت پسماند باید از هزینه به فرصت اقتصادی تبدیل شود

مدیریت پسماند باید از هزینه به فرصت اقتصادی تبدیل شود


25 تیر 1405. نويسنده: monshi


معاون اجرایی رئیس‌جمهور در نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با محوریت بررسی چالش‌های پسماند استان البرز، بر توسعه تفکیک از مبدأ، کاهش دفن زباله، استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی پسماند و تدوین برنامه‌های عملیاتی برای اصلاح این حوزه تأکید کرد.
کارگروه ملی مدیریت پسماند با موضوع بررسی چالش‌های مدیریت پسماند استان البرز و سایت حلقه‌دره، به ریاست محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و با حضور شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، مجتبی عبداللهی استاندار البرز و جمعی از مسئولان ملی و استانی برگزار شد.قائم‌پناه با اشاره به ارزش اقتصادی پسماند، اظهار کرد: مدیریت پسماند نباید صرفاً از منظر زیست‌محیطی دیده شود، بلکه باید با توسعه بازیافت، تولید انرژی و کاهش دفن زباله، این حوزه از یک هزینه به فرصتی اقتصادی برای کشور تبدیل شود.
وی با تأکید بر توسعه تفکیک از مبدأ، گفت: لازم است با ایجاد مشوق‌های اقتصادی و جلب مشارکت مردم و بخش خصوصی، میزان بازیافت افزایش یابد و از دفن پسماندهای قابل استفاده جلوگیری شود.معاون اجرایی رئیس‌جمهور همچنین بر شفاف‌سازی درآمدهای حاصل از پسماند، ساماندهی فعالیت‌های غیررسمی، تدوین برنامه‌های عملیاتی با اهداف و زمان‌بندی مشخص و همکاری همه دستگاه‌های مسئول برای اصلاح نظام مدیریت پسماند تأکید کرد و افزود: با اجرای این برنامه‌ها می‌توان بخش قابل توجهی از مشکلات مدیریت پسماند کشور و استان البرز را برطرف کرد.

بازگشت