Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > مهار آتش‌سوزی در واحد لاستیک‌فروشی خیابان صنعتگران کمال‌شهر

مهار آتش‌سوزی در واحد لاستیک‌فروشی خیابان صنعتگران کمال‌شهر


28 تیر 1405. نويسنده: monshi


آتش‌سوزی یک واحد لاستیک‌فروشی در خیابان صنعتگران کمال‌شهر، با حضور به‌موقع و اقدام سریع نیروهای سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کمال‌شهر مهار شد.
شنبه ۲۷ تیر ماه ساعت ۱۹ در پی اعلام وقوع آتش‌سوزی در یک واحد لاستیک‌فروشی واقع در خیابان صنعتگران، نیروهای عملیاتی آتش‌نشانی شهرداری کمال‌شهر بی‌درنگ به محل حادثه اعزام شدند.
آتش‌نشانان پس از حضور در محل، با انجام عملیات تخصصی اطفای حریق و اقدامات ایمنی لازم، شعله‌های آتش را مهار و از گسترش آن به واحدهای مجاور جلوگیری کردند.محمد اسدی، شهردار کمال‌شهر نیز با حضور در محل حادثه، از نزدیک در جریان روند عملیات قرار گرفت و بر به‌کارگیری امکانات لازم برای مدیریت کامل حادثه و تأمین ایمنی محدوده تأکید کرد.حضور به‌موقع، سرعت عمل و تلاش مسئولانه نیروهای زحمتکش آتش‌نشانی کمال‌شهر، نقش مؤثری در کنترل این حادثه و جلوگیری از گسترش خسارات احتمالی داشت.علت وقوع آتش‌سوزی و میزان خسارات واردشده، پس از بررسی کارشناسان مربوطه اعلام خواهد شد.

بازگشت