Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > صدای جامعه پزشکی را باید شنید و دغدغه‌های آنان را جدی گرفت

صدای جامعه پزشکی را باید شنید و دغدغه‌های آنان را جدی گرفت


امروز, 09:21. نويسنده: monshi


مراسم تجلیل از پزشکان نمونه ساوجبلاغ ، با حضور دکتر رییس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی کشور،دکتر سرزعیم رییس سازمان نظام پزشکی استان ، مهندس صادقلو فرماندار شهرستان ساوجبلاغ ، سایر مسئولان استانی و شهرستانی و جمعی از پزشکان و به میزبانی سازمان نظام پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.
در این مراسم از ۱۷ نفر از پزشکان، ماماها و رادیولوژیست‌های نمونه شهرستان با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.فرماندار ساوجبلاغ در این مراسم که در سالن ۹ دی شهر هشتگرد برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پزشک و مدافع سلامت، اظهار داشت: پزشکان در دوران جنگ تحمیلی و در شرایط جنگی، در میدان جنگ به خدمت پرداخته‌اند.
مهندس جواد صادقلو با بیان اینکه پزشکی فقط یک شغل نیست، بلکه ترکیبی از دانش، مسئولیت، صبوری و انسان‌دوستی است، افزود: پزشک زمانی در کنار مردم قرار می‌گیرد که بیمار و خانواده اش بیشتر از هرزمانی به امید، آرامش واعتماد نیازمندند.وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهداف و فواید طرح پزشک خانواده ونظام ارجاع که ساوجبلاغ به عنوان یکی از شهرستانهای پایلوت انتخاب شده است اضافه کرد: نظام ارجاع ارتقای سطح سلامت خانواده و جامعه را به بالاترین سطح امید به زندگی دنبال می‌کند و هدف دیگر آن، افزایش دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت فعال و با کیفیت است. واگر بخواهیم به این اهداف برسیم قطعا به همکاری و همراهی پزشکان و خانواده سلامت نیازمندیم. فرماندار ساوجبلاغ در ادامه با تاکید بر شنیدن صدای جامعه پزشکی و توجه جدی به دغدغه‌های آنان، افزود: این وظیفه ماست؛ چرا که پزشک آرام و برخوردار از امکانات بدون دغدغه به خدمت‌رسانی می‌پردازد و این امر به سلامت و آرامش جامعه کمک می‌کند.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور: تخلفات را نه توجیه می‌کنیم و نه تعمیم می‌دهیم/ دفاع از جامعه پزشکی، دفاع از جان و سلامت مردم است. رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در این مراسم گفت: اعتماد مردم به جامعه پزشکی بخشی از فرایند درمان است و اگر این اعتماد تخریب شود، بر درمان تأثیر منفی می‌گذارد.دکتر محمد رئیس زاده با تأکید بر اینکه تخلفات در جامعه پزشکی را نه توجیه می‌کنیم و نه تعمیم می‌دهیم، افزود: تعمیم تخلفات به کل جامعه پزشکی، خطای بزرگتری است؛ این بحث دفاع از جان و سلامت مردم است. وی خطاب به جامعه پزشکی گفت: در این شرایط دشوار با مردم همدل و مهربان باشید و در خدمت مردم باشید چرا که مولفه رقابت امروز جهان تاب آوری است و در این شرایط جامعه پزشکی به عنوان یکی از مولفه های اصلی افزایش تاب آوری مردم جامعه، نقشی مهم و اساسی دارد.رییس‌زاده در پایان تأکید کرد: سازمان نظام پزشکی پیگیر مطالبات جامعه پزشکی خواهد بود و خواستار بازگشت ظرفیت پذیرش دانشگاه‌های پزشکی به قبل از سال ۱۴۰۰ است.

بازگشت