Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > اجرای ۱۰۷ کیلومتر عملیات بهسازی و روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی استان البرز

اجرای ۱۰۷ کیلومتر عملیات بهسازی و روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی استان البرز


امروز, 10:57. نويسنده: monshi


معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز از اجرای ۱۰۷ کیلومتر عملیات بهسازی، درزگیری، لکه‌گیری و روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی این استان طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: بخش عمده این فعالیت‌ها در آزادراه تهران ـ کرج ـ قزوین اجرا شده است.
مهدی حاج علی، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز، با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای ارتقای ایمنی تردد، بهبود کیفیت سطح راه‌ها و افزایش عمر مفید روسازی، مجموعه‌ای از عملیات نگهداری و بهسازی راه‌ها در محورهای مواصلاتی استان طی شش‌ماهه نخست سال جاری اجرا شده است.
وی افزود: این عملیات شامل ۷۰ کیلومتر درزگیری، ۲۶ کیلومتر اجرای آسفالت حفاظتی اسلاری سیل و آسفالت حفاظتی میکروسرفیسینگ، ۹ کیلومتر لکه‌گیری و اجرای لایه بیندر و همچنین ۲ کیلومتر اجرای روکش آسفالت توپکا بوده است.معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز با اشاره به اجرای مجموعاً ۱۰۷ کیلومتر عملیات در بخش‌های مختلف نگهداری و بهسازی راه‌ها تصریح کرد: بخش عمده این اقدامات در آزادراه تهران ـ کرج ـ قزوین انجام شده است؛ محوری مهم و پرتردد که نگهداری مستمر و بهسازی سطح آن نقش مؤثری در ارتقای ایمنی و تسهیل تردد کاربران جاده‌ای دارد.حاج علی در پایان تأکید کرد: اجرای عملیات نگهداری پیشگیرانه و بهسازی رویه راه‌ها، علاوه بر افزایش کیفیت عبور و مرور، در کاهش روند تخریب روسازی و افزایش دوام زیرساخت‌های جاده‌ای مؤثر است.
بازگشت