Logo

صفحه اصلي > اجتماعی > استفاده ازآرد سبوس دار در نانوايي هاي ساوجبلاغ

استفاده ازآرد سبوس دار در نانوايي هاي ساوجبلاغ


22 دی 1390. نويسنده: monshi
استفاده ازآرد سبوس دار در نانوايي هاي ساوجبلاغ

سپیدارآنلاین: پس از اجراي طرح هدفمند سازي يارانه ها در بخش آرد و نان،ميزان ضايعات نان در شهرستان ساوجبلاغ 30 درصد كاهش يافت است.
معاون برنامه ريزي و اداري مالي فرمانداري ساوجبلاغ در نشست تنظيم بازار اين شهرستان افزود:طولاني تر شدن ساعات پخت نان ،تنوع پخت ،ايجاد رقابت و از بين رفتن پديده قاچاق آرد ديگر رهاورد اجراي اين طرح در ساوجبلاغ بود. محسن دهقان آزاد گفت:شمار نانوايي هاي اين شهرستان به 256 واحد رسيده است. وي افزود:از ابتداي امسال تا پايان آذر ماه،7 هزار و 777 مرتبه بازديد از نانوايي هاي اين شهرستان انجام شده است. او گفت:كار نظارت بر واحد هاي نانوايي بيش از پيش انجام مي شود. وي افزود:كيفيت پخت نان،رضايت مندي مشتريان و بهداشت نانوايي ها در اين بازديدها بررسي مي شود.
معاون فرمانداري ساوجبلاغ گفت:تمايل شهروندان اين شهرستان اغلب به استفاده از نان سفيد (نان پخته شده از آرد كم سبوس)است. وي افزود:در زمينه استفاده از آرد سبوس دار در ساوجبلاغ تبليغات كافي صورت نگرفته است.اين مسئول گفت:با توجه به اثرات مثبت استفاده از آرد سبوس دار در سلامت افراد،استفاده از اين نوع آرد در نانوايي هاي اين شهرستان در دست پيگيريست. دهقان آزاد افزود: نمايشگاه عرضه كالا در دهه دوم اسفند ماه امسال در ساوجبلاغ بر پا مي شود.وي گفت:در اين نمايشگاه انواع اقلام مصرفي ضروري مردم از جمله پوشاك،ميوه،خشكبارو مواد غذايي با 20 درصد تخفيف عرضه خواهد شد.
بازگشت