Logo

صفحه اصلي > فرهنگی > تغییر کاربری بناهای تاریخی البرز برای توسعه گردشگری در اولویت است

تغییر کاربری بناهای تاریخی البرز برای توسعه گردشگری در اولویت است


25 آذر 1392. نويسنده: monshi
تغییر کاربری بناهای تاریخی البرز برای توسعه گردشگری در اولویت است


ابوالفضل عبیدی گفت: تهیه طرح جامع گردشگری در اولویت تمام کارهای اداره کل میراث فرهنگی البرز قرار دارد و با تهیه این طرح نوع کاربری برخی از بناهای تاریخی در استان برای توسعه صنعت گردشگری تغییر خواهد کرد و در نتیجه بسته های سرمایه گذاری به سرمایه گذاران ارائه خواهد شد.
مدیرکل اداره کل میراث فرهنگی البرز با بیان این مطلب که تهیه طرح جامع گردشگری در اولویت تمام کارهای اداره کل میراث فرهنگی البرز قرار دارد اظهار داشت: بر اساس طرح جامع گردشگری، جایگزین های مناسبی برای سرمایه گذاری و توسعه صنعت گردشگری در استان لحاظ خواهد شد، مشاورانی که این طرح را آماده می کنند محل برگزاری بازارچه های سنتی و صنایع دستی را در استان مشخص می کنند. وی در ادامه افزود: در طرح جامع گردشگری ظرفیت هتل های استان برای سرویس دهی به مسافران و گردشگران مشخص می شود. عبیدی تاکید کرد: در حوزه گردشگری، سه محدوده وجود دارد، گردشگری درون شهری، حاشیه شهری و برون شهری، که برای احیای این حوزه ها باید به بخش خصوصی و نیمه خصوصی و دولتی امکانات مورد نظر ارائه شود.
مدیرکل اداره کل میراث فرهنگی البرز یادآور شد: یکی دیگر از دغدغه های اداره کل میراث البرز تغییر کاربری بناهای تاریخی است که باید با انگیزه جذب گردشگری انجام شود. وی خاطرنشان کرد: در استان البرز جاذبه های گردشگری زیادی وجود دارد که در نوع خود بی نظیر است مانند جاذبه های فصلی و جاذبه های اقلیمی، داشتن روستاهای زیاد با آب و هوای خوش، جاذبه ای در خور شان استان به وجود آورده است. عبیدی افزود: در حال حاضر 209 کارگاه فعال صنایع دستی در سطح استان دایر است و 80 نوع هنر در قالب صنایع دستی به مردم ارائه می شود، وجود فرهنگ ها و آداب و رسوم غنی در روستاهای استان، مجموعه ای از جاذبه های زیبا را به وجود آورده است که هر مسافری که از البرز دیدن می کند آوازه این روستاها را به گوش دیگر هموطنان می رساند.
وی در رابطه با وجود روستاهای زیاد در سطح استان البرز افزود: وجود روستاهای زیاد با آب و هوای خوش ما را ترغیب می کند که بیشتر به توسعه گردشگری روستایی بپردازیم و برگزاری کارگاهها و کلاس های آموزشی صنایع دستی برای روستاییان در این زمینه به اشتغال خانگی آنها کمک خواهد کرد. عبیدی گفت: وجود کاروانسراهای زیاد در گوشه گوشه استان و همچنین وجود کاخهایی از دوران های مختلف تاریخی مجموعه ای از جاذبه های گردشگری را برای ساکنین استان و همچنین گردشگران خارج
بازگشت