Logo

صفحه اصلي > فرهنگی > تقی زاده انصاری محقق و نویسنده ساکن کرج راهی دیار ابدی شد

تقی زاده انصاری محقق و نویسنده ساکن کرج راهی دیار ابدی شد


1 آذر 1393. نويسنده: monshi
تقی زاده انصاری محقق و نویسنده ساکن کرج راهی دیار ابدی شد


بدر تقی زاده انصاری محقق و نویسنده چندین عنوان کتاب روز پنجشنبه در کرج جان به جان آفرین تسلیم کرد.
او که اول آذرماه سال 1316 در خانواده ای فرهیخته و فرهنگ دوست در نطنز متولد شد، ابتدا به همراه خانواده به تهران هجرت کرد و بیش از سه دهه در کرج سکونت گزید.
این نویسنده در طول عمر پربار خود دهها عنوان کتاب در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و تاریخی نوشت،تالیف کرد و به چاپ رساند، اما گرایش تقی زاده انصاری به نوشتن و تالیف کتاب با مضمون و محتوای دینی بخصوص درباره ائمه اطهار (ع) در آثار او بسیار بارز و برجسته است. علی (ع) بزرگ مرد جاودانه تاریخ، امام حسین (ع) در آیینه تاریخ، زینب (ع) بانوی ماندگار تاریخ، حضرت ابوالفضل (ع) چهره محبوب تاریخ، ترا دوست دارم مادر، پدر و معلم، نظنز دیروز امروز، چنگیزخان مغول، اسکندر مقدونی و ... از جمله آثار این نویسنده پرکار و خستگی ناپذیر به شمار می رود که برخی از آنها تجدید چاپ نیز شده است. به گفته محمدرضا فرجاد از روزنامه نگاران قدیمی و دوست مرحوم تقی زاده انصاری، او دو هفته پیش در یک حادثه ناگوار دچار شکستگی استخوان شد و برغم بستری شدن و مداوا در بیمارستان، براثر شدت صدمات وارده، جان سپرد. وی با یادآوری اینکه تقی زاده انصاری از جمله محققان و نویسندگانی بود که در سکوت و آرامش و به دور از هیاهو آثار ماندگاری خلق کرد، افزود: از او کتابخانه ای غنی و ارزشمند با دو هزار و 700 عنوان کتاب به یادگار مانده است.
وی با اشاره به اینکه او علاوه بر تالیف کتاب، به نوشتن مقاله، یادداشت و مطالب ارزشمند و انتشار آنها در مطبوعات و نشریه های مختلف اهتمام خاصی داشت، یادآور شد: زنده یاد تقی زاده انصاری در حرکتی نمادین همه قلم ها، مدادهای کوتاه شده و خودنویس و خودکارهای از کار افتاده از ابتدای نوشتن خود از دوران نوجوانی تا به امروز را جمع آوری و نگهداری کرده است و اکنون کیسه بزرگی پر از این گونه اشیا همراه با دهها عنوان کتاب و دیگر آثار او، خود نماد و نشانه ای گویا و جاودانه از این نویسنده توانا و خستگی ناپذیر است که تا آخرین روزهای زندگی دست از نوشتن برنداشت.
بازگشت