Logo

صفحه اصلي > فرهنگی > زندگی با قرآن را باید در جامعه گسترش دهیم

زندگی با قرآن را باید در جامعه گسترش دهیم


27 دی 1395. نويسنده: monshi
زندگی با قرآن را باید در جامعه گسترش دهیم


استاد و قاری بین المللی قرآن کریم گفت: زندگی با قرآن را باید در کشور گسترش دهیم که اولین قدم آموزش صحیح و تقویت مفاهیم قرآنی در مدارس و کانون خانواده بعنوان دو عامل تاثیر گذار در جامعه دارد.
صالح اطهری‌ فرد در نشست هفتگی آموزش قرآن کریم ویژه کارکنان اداری آموزش و پرورش ناحیه 3 کرج افزود: برای اینکه عموم مردم را به فراگیری قرآن کریم تشویق کنیم و این کتاب به عنوان یک صحیفه در کل لحظات زندگی در نظر گرفته شود. وی اظهار کرد: باید برخورد فوق‌العاده تخصصی با قرآن را با عنوان قرائت یا حفظ قرآن کنار نهاده و جلسات قرآن را که بهترین فضا برای حضور و استفاده مردم از کلام وحی است برای مردم فراهم آید. وی بیان کرد: محافل قرآنی برای عموم مردم باید همراه با آموزش تحوه زندگی کردن درست باشد تا قرآن در زندگی روزمره مردم گسترش یابد به همین دلیل باید از نشست های قرآنی برای یادگیری حرفه‌ای برای عموم اجتناب کنیم. استاد و قاری بین المللی قرآن کریم ادامه داد: فلسفه نشست های قرآنی فقط مختص حافظان و قاریانی که قصد شرکت در مسابقات را دارند نیست بلکه باید تعداد افرادی که برای استماع قرآن کریم حضور پیدا می‌کنند از تعداد قاریان بسیار بیشتر باشد و از شنیدن قرائت زیبا ،جذب مفاهیم شده و به آموخته‌های خود عمل کنند. اطهری فرد از مهارت در روخوانی بعنوان نقطه آغاز آموزش عمومی قرآن کریم در جامعه یاد کرد و یاد آور شد: کسب مهارت در روخوانی قرآن در مدت حداکثر یک سال حاصل می شود لذا باید فرهنگ انس با قرآن و زندگی با قرآن در کشور گسترش یابد تا همه افراد جامعه با آموزه های کلام وحی آشنایی کامل پیدا کنند. وی با اشاره به اینکه مشکلات آموزش و پرورش در رابطه آموزش قرآن کریم در حال حل شدن است اظهار کرد: آموزش و پرورش با ضعف نیروی انسانی کارآمد در تدریس قرآن مواجه است و بخش اندکی نیروی متخصص در این زمینه در این نهاد آموزشی مهم وجود دارد. وی تصریح کرد: وی مشکل دیگر در مدارس کشور را در حوزه علوم قرآنی در زمینه عدم به روز رسانی کتاب‌های درسی قرآن و دینی ذکر کرد و افزود: این مسئله در دانش‌آموزان حالت دل‌زدگی بوجود آورده است. وی از عدم استفاده از تجهیزات و وسایل کمک آموزشی روز در مدارس از جمله تجهیزات کامپیوتری، سی‌دی‌های قرائت و همچنین محدودیت ساعت آموزش قرآن و حجم زیاد کتاب آموزشی بعنوان دیگر عوامل عدم توفیق آموزش قرآن در آموزش و پرورش یاد کرد. اطهری‌فرد با اشاره به اینکه پس از شنیدن تلاوت زیبا از اساتید معروف، جرقه‌ علاقمندی در دل هر فردی زده می‌شود خاطر نشان شد: بدین ترتیب افراد پس از اینکه وارد وادی قرائت شدند متوجه دُرها و مراوریدهای گران‌بهایی در قرآن می‌شوند.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه سه کرج نیز در این نشست گفت: در راستای آشنایی هرچه بیشتر کارکنان اداری آموزش وپرورش ناحیه 3کرج با مفاهیم بلند قرآن کریم، محفل انس با قرآن و تدبر در آیات با عنوان ' زندگی با قرآن 'با حضور قاری بین المللی قرآن کریم، استاد صالح اطهری فرد در روزهای دوشنبه هر هفته در این ناحیه برگزار می شود. عبدالکریم رستمی افزود: در این محفل، علاوه بر پخش و تلاوت آیات منتخب، از استاد اطهری فرد به شرح و تفسیر آیات قرآن کریم پرداخته می شود. وی بیان کرد: برای گسترش علوم قرآنی در مدارس باید معلمان و کارشناسان اداری از دانش عمومی و تخصصی قرآن کریم برخوردار باشند تا آن را در بین دانش آموزان و اولیاء بعنوان بهترین کتاب زندگی برای رسیدن به تکامل و سعادت گسترش دهند.

بازگشت