Logo

صفحه اصلي > فرهنگی > آموزش و پرورش استثنایی، پیشران در اجرای عدالت آموزشی و تحول تربیتی است

آموزش و پرورش استثنایی، پیشران در اجرای عدالت آموزشی و تحول تربیتی است


امروز, 10:19. نويسنده: monshi



قاسمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در آئین تجلیل از معلمان آموزش و پرورش استثنایی استان البرز، ضمن تبریک هفته معلم بر تبیین اهمیت و جایگاه معلمان مدارس استثنایی پرداخت و گفت: معلمان مدارس استثنایی فقط به عنوان یک معلم نیستند، می‌توان گفت آن‌‌ها علاوه بر نقش آموزشی، به عنوان مادر و پدر دانش‌آموزان با نیازهای ویژه نیز عمل می‌کنند.
قاسمی در ادامه گفت: جامعه باید ارزش و نقش معلمان استثنایی را بیش از گذشته درک کند و قدردان زحمات آنان باشد. وی همچنین بر مظلومیت آموزش و پرورش استثنایی کشور اشاره و بیان کرد: آموزش و پرورش استثنایی سه برابر از حالت عادی، محروم است و در سطح مطلوبی از کیفیت نیست و این وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند.قاسمی تأکید کرد: هم در حوزه فضای فیزیکی و هم برنامه درسی، می باید تحولاتی صورت گیرد و ما برنامه‌های تحولی در این حیطه داریم. برای مثال ساخت مدارس ویژه دانش‌آموزان اتیسم و برنامه درسی آنان در اولویت قرار گیرد و مراکز جامع ما نیز ارتقا پیدا کنند.
وی افزود: آموزش و پرورش استثنایی که مولود جمهوری اسلامی ایران است با نگاه عدالت آموزشی، پیشران در اجرای عدالت آموزشی و تحول تربیتی است. جلوه وجدان جمعی در آموزش و پرورش استثنایی شکل گرفته است.قاسمی بر ضرورت تربیت نیروی متخصص برای دانش‌آموزان استثنایی تأکید کرد و گفت: آموزش نیروی انسانی باید تخصصی باشد و باید تلاش کنیم فراگیرسازی در آموزش و پرورش استثنایی تحقق یابد.رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور خاطر نشان کرد: هر کدام از این دانش‌آموزان توانایی‌های ویژه‌ای دارند و طبق گفته جامعه علمی، نباید از لفظ استثنایی و با نیازهای ویژه استفاده کرد، بلکه می‌توان از عنوان "دانش‌آموزان با توانایی‌های متفاوت" بهره گرفت.در پایان، وی از برگزاری همایش کشوری آموزش و پرورش استثنایی در هزاره سوم خبر داد و از همکاران خواست تا تجربیات خود را برای بهبود برنامه‌های آموزش و پرورش استثنایی به اشتراک بگذارند.

بازگشت