Logo

صفحه اصلي > فرهنگی > ۱۱۸ اثر از دانش آموزان البرز به دبیرخانه کشوری جشنواره نوجوان سالم راه یافت

۱۱۸ اثر از دانش آموزان البرز به دبیرخانه کشوری جشنواره نوجوان سالم راه یافت


20 مرداد 1404. نويسنده: monshi


معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز گفت: ۱۱۸ اثر از دانش آموزان این استان به دبیرخانه کشوری چهاردهمین جشنواره نوجوان سالم راه یافت.
فرهاد منظوری " در آیین تجلیل از برگزیدگان استانی چهاردهمین جشنواره نوجوان سالم و یاریگران زندگی که در کانون شهید فهمیده کرج برگزار شد، افزود: در این دوره از جشنواره ۶۹۸ اثر از نواحی و مناطق به مرحله استانی راه پیدا کرد که پس از ارزیابی داوران ۱۱۸ اثر منتخب و به دبیرخانه کشوری ارسال شد.وی خاطرنشان کرد: جشنواره نوجوان سالم ،فرصتی ارزشمند برای کشف استعدادها و هدایت دانش‌آموزان است که بخش مهمی از آثار این جشنواره توسط خود دانش‌آموزان در قالب نقاشی،اثر هنری یا فعالیت فرهنگی خلق می شود تا پیام‌های مؤثری را منتقل کنند.
وی بیان کرد: در لیگ یاریگران زندگی نیز از بین ۵۹۲ کانون یاریگران زندگی استان در مجموع ۱۸ نفر در قالب ۳ کانون یاریگران زندگی از نواحی ۳،۴ و ساوجبلاغ حائز رتبه استانی شدند.
منظوری تصریح کرد: از ۵۷ نفر از فعالان پیشگیری از آسیب های اجتماعی استان البرز هم تقدیر شد.وی با اشاره به اینکه همه دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی،آموزشی و اجتماعی باید برای تحقق هدف تربیت صحیح فرزندان با آموزش و پرورش همکاری کنند، یادآورشد: تربیت باید در تمامی ابعاد به‌ویژه در شش ساحت مهم در نظام تعلیم و تربیت، به‌صورت صحیح و اصولی شکل بگیرد.
وی سلامت جسمی و روانی را یکی از مهم‌ترین نشانه‌های موفقیت در تربیت برشمرد زیرا رفتار و واکنش‌های فرزندان بویژه در مواجهه با مسائل اجتماعی، نشان‌دهنده کیفیت تربیت آنان می‌باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرز ادامه داد: هیچ فردی بدون استعداد نیست؛ مشکل اینجا است که گاهی استعداد کشف نمی‌شود یا در مسیر درست رشد قرار نمی‌گیرد و در دنیا امروز، ناتوانی در شناسایی و هدایت استعداد فرزند، به منزله فرزندکشی است.وی افزود: تأثیرپذیری بالای نوجوانان از همسالانشان موضوعی بسیار مهم است و راهنمایی خانواده‌ها در انتخاب دوستان مناسب برای فرزندان،یکی از مسئولیت‌های مهم تربیتی است.
بازگشت