Logo

صفحه اصلي > فرهنگی > برگزاری مراسم شب شعر به مناسبت ۸ مهر روز فرهنگی نظرآباد

برگزاری مراسم شب شعر به مناسبت ۸ مهر روز فرهنگی نظرآباد


امروز, 08:28. نويسنده: monshi


به مناسبت فرارسیدن ۸ مهر، روز فرهنگی نظرآباد، مراسم شب شعر با حضور امام جمعه محترم شهرستان، دکتر شمیرانی، جمعی از شاعران برجسته نظرآباد، مسئولین و اقشار مختلف مردم در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این محفل فرهنگی و ادبی، شاعران شهرستان اشعار خود را در موضوعات متنوع از جمله فرهنگ، هویت، ایثار و شهدا قرائت کردند که با استقبال و توجه حاضران همراه بود.
دکتر شمیرانی در سخنانی با اشاره به اهمیت توجه به فرهنگ و هنر در جامعه گفت: «برگزاری چنین مراسماتی موجب تقویت هویت فرهنگی و ایجاد فضای نشاط و همدلی در بین مردم می‌شود. ما از این برنامه‌ها حمایت می‌کنیم و تلاش خواهیم کرد بستر لازم برای استمرار و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در شهرستان فراهم شود.»وی همچنین با بیان علاقه شخصی خود به شعر افزود: «شعر زبان زنده مردم فارسی است و می‌تواند در مسائل مختلف اسلامی ،آیینی و... موضوعات را به زیباترین شکل بیان کند.»این برنامه با هدف ترویج فرهنگ و هنر، پاسداشت روز فرهنگی شهرستان و ایجاد همدلی میان هنرمندان و شهروندان نظرآبادی برگزار شد.


بازگشت