Logo

صفحه اصلي > فرهنگی > گامی ماندگار برای ترویج فرهنگ مطالعه در محمدشهر

گامی ماندگار برای ترویج فرهنگ مطالعه در محمدشهر


25 خرداد 1405. نويسنده: monshi


نخستین جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب استان البرز در محمدشهر با حضور محمداسکندری رئیس ،اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر، دکتر نوروزی معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، دکتر مهدی محسنی معاون موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر محمدشهردر این نشست بر راهکارهای لازم برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد فرهنگی بر هم‌افزایی و همکاری مشترک میان شورای اسلامی شهر محمدشهر و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز تأکید نمود.اسکندری با اشاره به اهمیت دسترسی آسان شهروندان به منابع فرهنگی و کتاب‌های روز کشور اظهار داشت: برای نخستین بار، نمایشگاه بزرگ کتاب استان البرز در محمدشهر برگزار خواهد شد که فرصت ارزشمندی برای علاقه‌مندان به کتاب، خانواده‌ها، و فعالان فرهنگی فراهم می‌کند تا از تازه‌ترین آثار منتشرشده بهره‌مند شوند.
وی تصریح کرد: این نمایشگاه در تیرماه سال جاری در مجتمع تجاری پروما، واقع در ورودی محمدشهر، برگزار خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود با استقبال گسترده شهروندان و دوستداران کتاب همراه باشد.
محمداسکندری همچنین از برنامه‌ریزی برای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان شورای اسلامی شهر محمدشهر و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز خبر داد و گفت: به زودی جهت برگزاری این نمایشگاه تفاهم‌نامه‌ای میان دو مجموعه منعقد خواهد شد که جزئیات آن طی مراسمی با حضور اصحاب رسانه و فعالان فرهنگی به اطلاع عموم شهروندان خواهد رسید.


بازگشت