صفحه اصلي > گزارش > اولین مرکزتهیه غذای بیمار کشور در البرز راه اندازی شد
اولین مرکزتهیه غذای بیمار کشور در البرز راه اندازی شد9 اردیبهشت 1397. نويسنده: monshi |
اولین مرکز تهیه غذای بیمار کشور روز دوشنبه درآئینی با حضور وزیر بهداشت، درمان وآموزش و پزشکی در شهرگرمدره استان البرز به بهره برداری رسید. دراین مراسم که محمدعلی نجفی استاندار البرز نیز حضور داشت، اعلام شد که روزانه 30هزار پرس غذا برای مصرف بیماران در این مرکز تهیه و آماده سازی می شود.غذاهای تولیدی این مرکز به فراخور نیاز جسمی بیماران تهیه و دراختیار بیمارستان ها قرار می گیرد.این مرکز که با صرف 60میلیارد تومان اعتبار توسط بخش خصوصی راه اندازی شده در وضعیت کنونیظرفیت تامین غذای مورد نیاز 30 بیمارستان را دارد که قابل توسعه به میزان 50 هزار پرس غذا درروز است.اولین مرکز تهیه غذای بیمار کشور درزمینی به مساحت 17 هزار متر مربع و3 هزارو600 متر مربع زیربنا احداث و راه اندازی شده است.شهر 15 هزار نفری گرمدره در جنوب شرقی کلانشهر کرج مرکز استان البرز قرار دارد. بازگشت |