Logo

صفحه اصلي > حوادث ایران و جهان > سارقان مامورنما را شناسایی کنید

سارقان مامورنما را شناسایی کنید


امروز, 15:09. نويسنده: monshi


فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد با اشاره به شناسايی و دستگیری اعضای باند سارقان تحت عنوان مامور از شهروندان درخواست کرد چنانچه توسط این افراد مورد سرقت قرار گرفته اند برای طرح شکایت به پليس آگاهی شهرستان نظرآباد مراجعه نمايند.
به گزارش خبرگزاري پليس ، سرهنگ "حسين حسنوندي" با اعلام اين خبر گفت:در پي گزارش چندين مورد سرقت منزل در شهرستان نظرآباد موضوع با حساسيت ويژه در دستورکار اطلاعاتي کارآگاهان پليس آگاهي اين شهرستان قرار گرفت.وي افزود: ماموران با انجام تحقيقات ميداني و اقدامات پليسي يک باند مجرمانه چندنفره را شناسايي کردند که با استفاده از لباس نظامي، مدارک هويتي جعلي و...  خود را به عنوان مأمور پليس به شهروندان معرفي کرده و اقدام به سرقت منزل و يا اخاذي از عابرين پياده مي کردند.
وي ادامه داد:کارآگاهان با تلاش شبانه روزي موفق شدند خودروي مورد استفاده متهمان را  که سمند سورن سفيد رنگ بوده در يکي از شهرستان هاي همجوار شناسايي و هر 4 متهم را در مخفيگاهشان دستگير کنند.سرهنگ حسنوندي بيان داشت:از محل دستگيري اين افراد البسه نظامي،2 عدد پلاک جعلي ،اسناد و مدارک سرقتي و آلات و ادوات مورد نياز سرقت کشف شده است.
اين مقام انتظامي افزود؛متهمان در تحقيقات تکميلي پليس به 16فقره سرقت تحت عنوان مامور اعتراف کرده اند.فرمانده انتظامي شهرستان نظرآباد به شهروندان هشدار داد ؛براي پيشگيري از چنين سوءاستفاده هايي، در برخورد با افرادي که خود را مأمور دولتي معرفي مي کنند، حتماً کارت شناسايي معتبر از آنها مطالبه کنند و هرگونه مورد مشکوک را بلافاصله از طريق مرکز فوريت هاي پليسي 110 گزارش دهند.سرهنگ حسنوندي در پايان با اشاره به اينکه تصاوير بدون پوشش 2 نفر از سارقان با مجوز مقام قضايي جهت شناسايي توسط مال باختگان منتشر مي‌گردد از شهرونداني که احتمالاً توسط اين افراد مورد سرقت ويا اخاذي قرار گرفته اند، درخواست کرد براي طرح شکايت به پليس آگاهي اين شهرستان مراجعه نمايند.

بازگشت