Logo

صفحه اصلي > حوادث ایران و جهان > تحویل دوچرخه های سرقتی به مالباختگان

تحویل دوچرخه های سرقتی به مالباختگان


دیروز, 15:57. نويسنده: monshi


فرمانده انتظامي شهرستان کرج از شناسايي و دستگيري يک سارق دوچرخه با 50 فقره سرقت در اين شهرستان خبرداد و گفت: اموال مکشوفه از سارق در حال طي روند تحويل به مالباختگان است.

به گزارش خبرگزاری پلیس سرهنگ " پيمان گودرزي " اظهار داشت: در پي اعلام چندين فقره سرقت دوچرخه در سطح حوزه  گلشهر و ديگر محلات کرج موضوع به صورت ويژه در دستور کار کلانتري 39 قرار گرفت .
وي افزود: ماموران دايره تجسس کلانتري 39 گلشهر با انجام بررسي هاي تخصصي و فني  موفق به شناسايي سارق مورد نظر شده و پس از هماهنگي قضايي و در يك عمليات هوشمندانه وي را در مخفيگاهش دستگير کردند. فرمانده انتظامي شهرستان کرج  با اشاره به  اقرار متهم به 50 فقره سرقت دوچرخه،  اظهار داشت: متهم  پس از تشکيل پرونده و سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي و اموال مکشوفه  از متهم در حال تحويل به مالباختگان مي باشد.سرهنگ گودرزي با اشاره به اينکه پليس با تمام توان عملياتي و انتظامي خود در تامين نظم و امنيت شهروندان تلاش مي‌کند،خاطرنشان کرد: از شهروندان انتظار داريم با رعايت هشدارهاي پليسي در زمينه پيشگيري از سرقت در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در اسرع وقت مراتب را به مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 گزارش دهند.

بازگشت