Logo

صفحه اصلي > حوادث ایران و جهان > کشف بیش از 32 کیلوگرم انواع مواد مخدر در فردیس

کشف بیش از 32 کیلوگرم انواع مواد مخدر در فردیس


13 تیر 1405. نويسنده: monshi


فرمانده انتظامي شهرستان فرديس از اجراي طرح آرامش در شهر توسط پليس ‌مبارزه با مواد مخدر آن فرماندهي در يک هفته گذشته و کشف بيش از 32 کيلوگرم انواع مواد مخدر و ‌دستگيري 211 نفر در اين رابطه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري پليس؛ سرهنگ "فرج‌اله اسدالهي" در تشريح اين خبر گفت: در راستاي مطالبه شهروندان در برخورد پليس با خورده فروشان مواد مخدر، طرح آرامش در شهر توسط پليس مبارزه با مواد مخدر و با کمک کلانتري‌هاي تابعه و يگان امداد فرماندهي انتظامي شهرستان فرديس به مدت يک هفته در اين شهرستان به مرحله اجرا درآمد.
فرمانده انتظامي شهرستان فرديس افزود: در اجراي اين طرح مجموعاً 32 کيلوگرم انواع مواد کشف و مجموعاً تعداد 211 نفر از جمله معتادان متجاهر، خورده فروشان مواد مخدر و... دستگير شدند.
سرهنگ اسدالهي در پايان با هشدار جدي به سوداگران مرگ، از شهروندان درخواست کرد گزارش‌هاي خود را با موضعات مختلف از طريق مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 اعلام نمايند.

بازگشت