Logo

صفحه اصلي > حوادث ایران و جهان > دستگیری‎ ‎‏43نفر‎ ‎اراذل‎ ‎و‎ ‎اوباش‎ ‎و48‏‎ ‎سارق‎ ‎و‎ ‎مالخر‎ ‎در‎ ‎طرح‎ ‎ارتقاء‎ ‎امنیت‎ ‎اجتماعی‎ ‎البرز

دستگیری‎ ‎‏43نفر‎ ‎اراذل‎ ‎و‎ ‎اوباش‎ ‎و48‏‎ ‎سارق‎ ‎و‎ ‎مالخر‎ ‎در‎ ‎طرح‎ ‎ارتقاء‎ ‎امنیت‎ ‎اجتماعی‎ ‎البرز


امروز, 11:15. نويسنده: monshi


فرمانده‎ ‎انتظامي‎ ‎استان‎ ‎البرز‎ ‎از‎ ‎اجراي‎ ‎سهروزه‎ ‎طرح‎ ‎ارتقاء‎ ‎امنيت‎ ‎اجتماعي‎ ‎در‎ ‎محلات‎ ‎استان‎ ‎خبر‎ ‎داد‎ ‎و‎ ‎گفت‎: ‎در‎ ‎اين‎ ‎طرح‎ ‎‏43 ‎نفر‎ ‎از‎ ‎اراذل‎ ‎و‎ ‎اوباش‎ ‎سطح دار‎ ‎و‎ ‎‏48‎نفر‎ ‎از‎ ‎سارقان‎ ‎و‎ ‎مالخران‎ ‎دستگير‎ ‎و‎279 ‎نفر‎ ‎از‎ ‎اراذل‎ ‎و‎ ‎اوباش‎ ‎نيز‎ ‎احضار‎ ‎و‎ ‎تحت‎ ‎کنترل‎ ‎و‎ ‎رصد‎ ‎پليس‎ ‎قرار‎ ‎گرفتند‎.‎
به گزارش خبرگزاري پليس، سردار" دلاور القاصي‌مهر "با اعلام اين خبر اظهار داشت: در راستاي ارتقاء امنيت اجتماعي، برخورد با مخلان نظم و امنيت عمومي و افزايش احساس امنيت شهروندان، طرح ارتقاء امنيت اجتماعي در محلات به مدت سه روز در سراسر استان البرز به مرحله اجرا درآمد.
وي افزود: در جريان اجراي اين طرح، 43 نفر از اراذل و اوباش سطح‌دار دستگير و 279 نفر ديگر نيز احضار و تحت کنترل و رصد پليس قرار گرفتند. همچنين 48 نفر از سارقان و مالخران نيز شناسايي و دستگير شدند.فرمانده انتظامي استان البرز با اشاره به فعاليت اراذل و اوباش دستگيرشده در قالب 5 باند، بيان کرد: اين افراد در زمينه قدرت‌نمايي، نزاع و درگيري دسته‌جمعي، اخاذي و تصرف عدواني فعاليت داشتند که با اقدامات اطلاعاتي و عملياتي پليس در چند عمليات جداگانه دستگير شدند.
سردار القاصي‌مهر خاطرنشان کرد: از مخفيگاه متهمان مقاديري سلاح گرم، چندين قبضه قمه و چاقو، گاز اشک‌آور، بي‌سيم و ساير تجهيزات مورد استفاده در اقدامات مجرمانه کشف و ضبط شد.
وي يکي از پرونده‌هاي مهم اين بخش را تصرف عدواني 44 هکتار از اراضي به ارزش تقريبي 4 همت در جاده چالوس و محدوده روستاي پورکان عنوان کرد و گفت: اعضاي اين باند با سندسازي و انتقال غيرقانوني ملک متعلق به يک تعاوني روستايي، با توسل به قدرت اقدام به تصرف آن کرده بودند که با اقدام به‌موقع پليس، اعضاي اين باند شناسايي و دستگير شدند.
اين مقام ارشد انتظامي همچنين از دستگيري اعضاي يک باند اخاذي با عنوان جعلي مأمور خبر داد و گفت: متهمان با معرفي خود به عنوان مأمور و به بهانه بازرسي خودرو، اقدام به جاسازي موادمخدر در خودرو افراد کرده و سپس با تهديد، از آنان اخاذي مي‌کردند که در بازرسي از مخفيگاه اين افراد، مقادير قابل توجهي مهر و اسناد و مدارک جعلي کشف شد.
وي ادامه داد: در جريان اين طرح، يک باند 6نفره مرتبط با نزاع و درگيري دسته‌جمعي و همچنين يک باند 4نفره که اقدام به قدرت‌نمايي در فضاي مجازي مي‌کردند نيز شناسايي و دستگير شدند.
انهدام 10باند سرقت و کشف بيش از 2500قلم مال مسروقه
سردار القاصي‌مهر در بخش ديگري از سخنان خود از انهدام 10باند سرقت در جريان اجراي اين طرح خبر داد و گفت: اعضاي اين باندها در زمينه سرقت محتويات و لوازم خودرو، سرقت از مغازه‌ها، جيب‌بري، سرقت تحت عنوان مأمور، سرقت به عنف و سرقت طلاجات از بانوان فعاليت داشتند.
وي افزود: در بازرسي از مخفيگاه سارقان، بيش از 2500قلم انواع اموال مسروقه شامل چندين قبضه سلاح شکاري، محتويات و لوازم خودرو، چندين حلقه و رينگ خودرو و اموال مسروقه مربوط به مغازه‌ها کشف و ضبط شد.فرمانده انتظامي استان البرز با اشاره به اعتراف متهمان به ارتکاب بيش از 530فقره سرقت، تصريح کرد: ارزش اموال مسروقه کشف‌شده و سرقت‌هاي انجام‌شده توسط اين افراد، بيش از 180ميليارد تومان برآورد شده است.
وي در تشريح برخي پرونده‌هاي مهم گفت: در يکي از پرونده‌ها، سه سارق سابقه‌دار و حرفه‌اي که پيش از اين نيز به اتهام سرقت‌هاي به عنف طلا و قطعات و لوازم خودرو روانه زندان شده بودند، اقدام به سرقت 15 کيلوگرم طلاجات از داخل خودرو کرده بودند که دستگير شدند.
سردار القاصي‌مهر ادامه داد: همچنين اعضاي يک باند دو نفره با معرفي خود به عنوان مأمور و مراجعه به بازار و مقابل صرافي‌ها، با ادعاي بازرسي بدني اقدام به سرقت طلاجات و ارز شهروندان مي‌کردند که اين افراد به 15فقره سرقت به ارزش بيش از 10ميليارد تومان اعتراف کردند.
وي از دستگيري يک باند جيب‌بري نيز خبر داد و گفت: اعضاي اين باند با حضور در مراسمات شبانه، اقدام به سرقت بيش از 60دستگاه تلفن همراه از بانوان کرده بودند.
اين مقام انتظامي بيان کرد: در پرونده‌اي ديگر، اعضاي يک باند سرقت اماکن با استفاده از خودروهاي داراي پلاک جعلي، اقدام به سرقت مي‌کردند که به بيش از 50فقره سرقت اعتراف کردند و از آنان يک قبضه سلاح کمري و 54تير جنگي کشف و ضبط شد.سردار القاصي‌مهر در پايان با تأکيد بر استمرار طرح‌هاي ارتقاء امنيت اجتماعي در سطح استان اظهار داشت: برخورد قاطع و قانوني با مخلان نظم و امنيت عمومي، اراذل و اوباش و سارقان با جديت در دستور کار پليس قرار دارد و اجازه نخواهيم داد افراد هنجارشکن امنيت و آرامش شهروندان را خدشه‌دار کنند.
وي خاطرنشان کرد: پليس با حضور هوشمندانه و اقدامات هدفمند، در کنار مردم خواهد بود و از شهروندان نيز انتظار مي‌رود در صورت مشاهده هرگونه رفتار مجرمانه و هنجارشکنانه، مراتب را از طريق سامانه‌ ارتباطي 110 به پليس اطلاع دهند.


بازگشت