Logo

صفحه اصلي > جالب و خواندنی > لواشک چه فایده ای برای بدن دارد

لواشک چه فایده ای برای بدن دارد


24 فروردین 1393. نويسنده: monshi
لواشک چه فایده ای برای بدن دارد


لواشك در واقع نوعی عصاره تغلیظ و خشك‌شده میوه‌جات است كه اغلب از انواع میوه‌های درجه 2 كه بازار پسندی كمتری دارند یا میوه‌های مازاد بر مصرف بازار تهیه می‌شود...
اما سوال اینجاست لواشك‌های صنعتی از چه موادی تشكیل می‌شوند؟ آیا این محصولات خاصیتی هم دارند؟ چه فرقی میان لواشك‌های خانگی و صنعتی وجود دارد؟ آیا لواشك‌های بی‌نام و نشان بیماری‌زا هستند؟ لواشك از چه موادی تشكیل شده؟ معمولا برای تهیه لواشك از یك، دو یا چند نوع میوه با درجه رسیدگی نسبی كه عطر، طعم، رنگ و خواص تغذیه‌ای و درمانی آنها ظاهر شده ولی كمی ترش‌مزه باشند، استفاده می‌شود. انواع آلوها، سیب، گلابی، زرشك، لیمو، زغال‌اخته و انار از جمله این میوه‌ها هستند كه بر اثر تركیب آنها با هم رنگ و طعم لواشك ایجاد می‌شود. معمولا در لواشك‌های صنعتی علاوه بر میوه از پكتین (ژلاتین گیاهی) برای ایجاد قوام، از اسیدهای آلی و نمك برای ایجاد طعم ترش و شور آن و افزایش ماندگاری و از شكر (گلوكزو ساكاروز) برای تعدیل طعم ترش و شیرین شدن و در برخی لواشك‌هایی كه از میوه‌های خشك تهیه می‌شوند، از آب و دی‌اكسیدگوگرد استفاده می‌شود.
لواشك خاصیت دارد؟
اگرپایه لواشك‌ها میوه باشد، خواص تغذیه‌ای و درمانی آنها را باید با توجه به نوع میوه آنها شناخت. به طورمعمول همه لواشك‌ها حاوی فیبر و ملین و مسهل بوده و محرك
حركات روده‌اند. رنگدانه‌های آنتی‌اكسیدانی آنها تا حدودی به دفع رادیكال‌های مضر و سمی بدن كمك می‌كند و حاوی درصد اندكی ازریزمغذی‌هاست. معمولا جوشاندن، تغلیظ و
خشك كردن مقدار زیادی از ریز مغذی‌ها بویژه ویتامین C لواشك را كاهش می دهد.
فرق میان لواشك خانگی با
بازگشت