صفحه اصلي > جالب و خواندنی > عصارههای مرغ و گوشت، دشمن بیماران فشارخونی
عصارههای مرغ و گوشت، دشمن بیماران فشارخونی2 شهریور 1393. نويسنده: monshi |
عصارههای مرغ و گوشت، چند سالی است که وارد صنایع غذایی کشور شده است و به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار میگیرد. دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: عصارههای مرغ و گوشت که به صورت قرصهای کوچک بستهبندی میشود، از نظر بهداشتی و تغذیهای دارای ارزش است و عصاره واقعی گرفته شده از مرغ و گوشت میباشد ولی از آنجایی که هر واحد عصاره از نظر تأمین نیاز روزانه تغذیهای ماده غذایی کمی را شامل میشود، بنابراین لازم است افراد فقط به استفاده از آنها اکتفا نکنند. دکتر کیمیاگر ادامه داد: عصارههای مرغ و گوشت، حاوی مقادیر بالایی از سدیم هستند که برای افراد دارای فشارخون بالا،اصلاً توصیه نمیشوند. همچنین این عصارهها حاوی مقادیر ژلاتین هم میباشد که برای استخوانها و غضروفهای بدن مفید است.دکتر کیمیاگر اظهار داشت: استفاده از این عصارهها برای افرادی که تحت رژیمهای غذایی کم کالری هستند، برای تهیه انواع سوپ، بسیار مفید است. بازگشت |