Logo

صفحه اصلي > جالب و خواندنی > به این آجیل ها دست نزنید

به این آجیل ها دست نزنید


4 آبان 1393. نويسنده: monshi
به این آجیل ها دست نزنید


مطالعات جدید محققان نشان می دهد حتی ارتباط پوستی مداوم با بادام زمینی هم می تواند در افراد مستعد ایجاد حساسیت کند.
1 تا 2 درصد جمعیت جهان به بادام زمینی آلر‍ژی دارند. در بیشتر افراد ترکیب ماده آلرژی زا از طریق شیر مادر یا خوردن ماده آلرژی زا وارد بدن می شود. بررسی ها نشان می دهند، این امکان نیز وجود دارد که محرک ها از طریق تماس پوستی و یا حتی بویایی نیز آلرژی ایجاد کنند. گفتنی است، محققان موفق شدند با بستن منافذ دفاعی در پوست موش ها از ابتلای آن ها به آلرژی های پوستی جلوگیری کنند.مشروح اینکه تحقیقات در مجله گزارش های علمی بین المللی نیز منتشر شده است. نتایج مطالعات نشان می دهند، آجیل و مواد انرژی زا مانند انواع بادام می توانند در مواردی حتی ایجاد آسم خفیف نیز بکنند.

بازگشت