صفحه اصلي > جالب و خواندنی > مصرف این ماده خطر بیماریهای قلبی را 20 درصد کاهش میدهد
مصرف این ماده خطر بیماریهای قلبی را 20 درصد کاهش میدهد4 بهمن 1393. نويسنده: monshi |
مصرف متعادل مواد غذایی حاوی کربوهیدراتها،میتواند خطر بیماریهای قلبی و عروقی را 10 تا 20 درصد کاهش داده و همچنین در کاهش خطر سرطان نیز تا حدودی موثر باشد. نریمان سعادتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: کربوهیدراتها، پروتئینها و چربیها سه گروه غذایی مهم برای بدن هستند که سلامتی انسان به طور عمده در گرو دریافت متعادل آنها است. وی با اشاره به نقش مهم کربوهیدراتها در رشد بافتها و اندامهای بدن، تصریح کرد: بسیاری از تنظیمات بدن تحت تاثیر کربوهیدراتها هستند و همچنین بسیاری از اختلالات و نارساییها ناشی از کمبود دریافت کربوهیدراتها است. سعادتی تاکید کرد: مصرف متعادل مواد غذایی حاوی کربوهیدراتها، میتواند خطر بیماریهای قلبی و عروقی را 10 تا 20 درصد کاهش داده و همچنین در کاهش خطر سرطان نیز تا حدودی موثر باشد. وی یادآور شد: رژیمهای سرشار از غلات کامل یا سبوس دار و نیز فیبر حاصل از غلات، به کاهش خطر بیماریهای قلبی و عروقی و گوارشی کمک زیادی میکند. سعادتی گفت: البته باید مراقب بود که قندهای ساده بیش از اندازه مصرف نشوند چرا که این مواد کلسترول بد را افزایش و کلسترول خوب را کاهش داده و از این طریق میتواند خطر بیماری های قلبی و عروقی را افزایش دهد. بازگشت |