Logo

صفحه اصلي > جالب و خواندنی > چهار ماده‌ غذایی که مانع از تضعیف چشم می‌شود

چهار ماده‌ غذایی که مانع از تضعیف چشم می‌شود


14 اردیبهشت 1394. نويسنده: monshi
چهار ماده‌ غذایی که مانع از تضعیف چشم می‌شود


خوراکی‌هایی که حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی هستند برای سلامت چشم بسیار مفید و با اهمیت تلقی می‌شود.
پیام فرح‌بخش، متخصص تغذیه گفت:‌ خوراکی‌هایی که حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی هستند برای سلامت چشم بسیار مفید و با اهمیت تلقی می‌شود. وی افزود: هویج به دلیل وجود بتاکاروتن برای سلامت چشم و جلوگیری از کاهش دید نقش مؤثری دارد. وی ادامه داد: ماهی‌هایی مانند ماهی سالمون و قزل‌آلا به دلیل وجود اسید چرب امگا 3 مانع از سندروم چشم خشک می‌شوند.
فرح‌بخش گفت: مصرف مرکبات مانند پرتقال و همچنین انواع توت در سلامت چشم‌ها نقش بسزایی دارد. فرح‌بخش خاطرنشان کرد: از تأثیر تخم‌مرغ بر سلامت چشم نیز نمی‌توان چشم‌پوشی کرد به همین دلیل مصرف آن را توصیه می‌کنیم.


بازگشت