Logo

صفحه اصلي > جالب و خواندنی > آووکادو جنگجویی مبارز در مقابله با سرطان

آووکادو جنگجویی مبارز در مقابله با سرطان


10 تیر 1394. نويسنده: monshi
آووکادو جنگجویی مبارز در مقابله با سرطان


داروی کمی در جهت بیماری لوسمی (سرطان خون) وجود دارد و این بیماری در افراد بالای 65 سال تا 90 درصد از افراد را از بین می‌برد.
بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط محققان دانشگاه واترلو، میوه آووکادو به دلیل داشتن نوع خاصی از لیپید می‌تواند با سلول‌های سرطان خونی مبارزه کند. بر اساس این مطالعات برای درمان لوسمی مزمن میلوئیدی که سلول‌های مغز استخوان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و جز‌ء بیماری‌های خطرناک است و داروهای کمی در جهت درمان آن وجود دارد و حتی در افراد بالای 65 سال تا 90 درصد می تواند باعث مرگ آنها شود. محققان با انجام این آزمایشات دریافتند که نوع خاصی لیپید که در میوه‌ی آووکادو وجود دارد و معروف به آووکادین b است می‌تواند به سلول های سرطانی حمله کند و از سلول‌های سالم محافظت کند. این میوه در مناطق گرم و استوایی رشد می‌کند و هسته‌ی بزرگی دارد، در نهایت تلاش این محققان این است که بتوانند دارویی موثر در سالهای‌ آینده در جهت درمان سرطان بوجود بیاورند. مصرف منظم آووکادو تا حد قابل ملاحظه‌ای خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. آووکادو مانند روغن زیتون سرشار از اسید اولئیک است که این ماده یکی از بزرگ ترین عوامل پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه محسوب می‌شود. آووکادو حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند و باعث سلامت سیستم عصبی می‌شود.
آنتی اکسیدان «گلوتاتین» موجود در این میوه به کبد در تصفیه خون بسیار کمک می‌کند و وجود سطح بالای فولات در این میوه می‌تواند خطر سکته‌ی قلبی در افراد مستعد را کاهش دهد.
پتاسیم موجود در آن فشار خون را کاهش می‌دهد و مانع بروز سکته و بیماری قلبی می‌شود مواد مغذی و آنزیم‌های موجود در آووکادو‌، جداره‌های ملتهب مخاطی در معده و روده کوچک را التیام می‌بخشد.
میوه گرم سیری‌، سرشار از اسیدهای چرب مفید
آووکادو یکی از میوه‌های گرمسیری است و از مهم‌ترین ویژگی‌های آن این است که حاوی مقدار قابل توجهی چربی است اما چربی‌های موجود درآووکادو جز چربی‌های غیر اشباع هستند آووکادو سرشار از ویتامین‌ C، و ویتامین‌های گروه B است و می‌تواند حاوی املاحی مانند پتاسیم و منیزیم باشد از املاح ضروری و مهم در کنترل مایعات بدن هستند ولی دسترسی به آن برای اغلب مردم به اندازه بقیه میوه‌ها آسان نیست.




بازگشت