صفحه اصلي > جالب و خواندنی > خواص هندوانه و خربزه در طب سنتی
خواص هندوانه و خربزه در طب سنتی31 تیر 1394. نويسنده: monshi |
باید دانست که هندوانه دارای طبیعت سرد و تر و خربزه طبیعت گرم و تر است. یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه خوردن هندوانه و خربزه بلافاصله بعد از غذا مضر است، گفت: مصرف آب بعد از مصرف خربزه و هندوانه مضر است. خربزه و هندوانه از میوههای فصل تابستان هستند ولی باید هنگام مصرف این میوهها تدابیری را رعایت کرد. باید دانست که هندوانه دارای طبیعت سرد و تر و خربزه طبیعت گرم و تر است، بنابراین هندوانه برای سرد مزاجان مضر است و موجب بروز مشکلاتی میشود. خواص هندوانه - هندوانه موجب تسکین تیزی صفرا، خون و تسکین تشنگی میشود. - مصرف هندوانه موجب تولید خون رقیق و بلغم شیرین میشود و بسیار رطوبت بخش است. - رطوبت بدن را زیاد میکند و ادرارآور است. - خوردن هندوانه بلافاصله بعد از غذا مضر است. - مصرف ناشتای هندوانه به خصوص در هوای گرم و تشنگی زیاد مضر است. - مصلح هندوانه عسل است و بهتر است بعد از مصرف آن کمی عسل مصرف شود تا از ضررهای آن کاسته شود. خواص خربزه - مصرف خربزه سبب افزایش رطوبت مغز و بدن میشود. - چاقکننده بوده، باعث افزایش شیر، عرق و ادرار میشود. - مصرف آن در گرممزاجان بهخصوص در مناطق گرم مضر است. - باید از مصرف خربزه هنگام گرسنگی و ناشتا اجتناب کرد. - مصرف خربزه بلافاصله بعد از غذا مضر است. - مصرف آب بعد از خوردن خربزه مضر است. بازگشت |