صفحه اصلي > جالب و خواندنی > شکلات دشمن سکته مغزی و قلبی
شکلات دشمن سکته مغزی و قلبی19 آذر 1397. نويسنده: monshi |
طبق مطالعت جدیدمصرف شکلات سبب کاهش سطح کلسترول می شود.مصرف منظم کیک شکلاتی کم چرب می تواندباعث کاهش میزان کلسترول وبهبودفشار خون درجهت سلامت قلب وعروق شود. امروزه شکلات به عنوان یک محصول غذایی محبوب به حساب می آید که میلیون ها نفر ازخوردن آن لذت می برند و روز به روز به لطف طعم منحصر به فردش طرفداران بیشتری پیدا می کند.شکلات حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها است که پتانسیل آنتی اکسیدان آن مزایای سلامتی فراوانی برای مصرف کننده دارد:خوردن شکلات باعث کاهش سطح کلسترول، پیشگیری از کاهش شناختی، کاهش خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی و کاهش سکته مغزی در افراد می شود. ۱) کلسترول طبق مطالعت جدیدمصرف شکلات سبب کاهش سطح کلسترول می شود.مصرف منظم کیک شکلاتی کم چرب می تواندباعث کاهش میزان کلسترول وبهبودفشارخون درجهت سلامت قلب وعروق شود. ۲) عملکرد شناختی مصرف دو فنجان شکلات داغ در روز می تواند به حفظ سلامت مغز و جلوگیری از کاهش حافظه در افراد مسن کمک کند. محققان دریافتند که شکلات داغ باعث بهبود جریان خون به قسمتهای مختلف مغز می شود.نتایج یک آزمایش آزمایشگاهی که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد نشان داد که عصاره کاکائو، به نام لادو، ممکن است موجب کاهش آسیب به مسیرهای عصبی در بیماران آلزایمر شود. ۳) بیماری قلبی تحقیقات منتشر شده در BMJ نشان می دهند که مصرف شکلات می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به میزان یک سوم کاهش دهد.محققان دریافتند که سطوح بالای مصرف شکلات با کاهش خطر اختلالات قلب و عروق مرتبط است. ۴) سکته مغزی دانشمندان کانادایی در مطالعه ای دریافتند افرادی که شکلات بیشتری مصرف می کنند ۲۲ درصد کمتر دچار سکته مغزی می شوند.اما باید در نظر داشت که شکلات حاوی مقدار زیادی کالری است که باید در مصرف آن احتیاط شود. منبع: جام نیوز بازگشت |