صفحه اصلي > جالب و خواندنی > طرز پخت شیرینی تومزگه سرودار
طرز پخت شیرینی تومزگه سرودار31 فروردین 1400. نويسنده: monshi |
سمفونى طرز تهيه تومزگه مثل طعم شيرينش كام آسارايى ها را شيرين كرده است. خانم میرزایى از اهالى روستاى سرودار بخش آسارا گفت: براى تهیه شیرینى تومزگه از توت و گردو نرم شده ى خشک مى توان استفاده کرد. میرزایى افزود: در گویش محلى کرجى جوز به گردو و به هونگ هم جوزن مى گویند.او گفت: در جوزن یک مشت گردو و یک مشت توت خشک میریزیم و به مدت ٢٠دقیقه پشت سر هم آن را میکوبیم به صورتى که روغن بیندازد.میرزایى افزود: بعد از این که روغن توت و گردو در کوبیدن به خورد یکدیگر رفت آن را به صورت له شده قالب مى زنیم.او گفت: شیرینى تومزگه ما به همین راحتى آماده مى شود و خاصیت درمانى از جمله گرم نگهداشتن طبع بدن را دارد. بازگشت |