صفحه اصلي > --- > سهم غذاهاي دريايي به رغم خواص فراوان در سفره هاي مردم ناچيزاست
سهم غذاهاي دريايي به رغم خواص فراوان در سفره هاي مردم ناچيزاست25 مهر 1390. نويسنده: Admin |
وحيد فخاري كارشناس آبزيان و غذاهاي دريايي معتقد است، به رغم اهميت غذاهاي دريايي در سلامت مردم هنوز،سهم اين غذاها در سفره هاي ايرانيان ناچيز است. وي در نمايشگاه دايمي آبزيان و مركز آموزش غذاهاي دريايي كرج در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت : تحقيقات علمي و پزشكي نشان مي دهد مصرف ماهي خطر مرگ ناگهاني را كاهش داده و باعث افزايش طول عمر مي شود. فخاري گفت :با مصرف مداوم ماهي كلسترول خون كاهش مي يابد ضمن آنكه نقش موثري دردرمان بيماريهاي همچون فشار خون ، رماتيسم ، ذات الريه ، آسم و …دارد. اين كارشناس افزود:مصرف مداوم ماهي سبب رشد جسماني مطلوب و افزايش ضريب هوش كودكان مي شود. اين كارشناس آبزيان اظهار داشت :گوشت ماهي سرشار از انواع پروتئين ، ويتامين و املاح مورد نياز بدن است. وي ادامه داد:بيش از 95 درصد از پروتئين ماهي ، جذب بدن مي شود ،ضمن آنكه پروتئين ماهي سبب تقويت و تحريك اعصاب مغزي شده و ضمن افزايش هوشياري ،سردردهاي ميگرني را كاهش مي دهد . فخاري گفت: همچنين مصرف ماهي چربي خون را به ميزان زيادي كاهش داده و بدن را در برابر بيماريهاي قلب و عروق (سكته قلبي) بيمه مي كند. وي بيان داشت :مصرف ماهي ميزان كلسيم را در بدن تثبيت و مانع پوكي استخوان مي شود. كاهش خطر ابتلا به بيماريهاي رواني و رفع افسردگي از ديگر مزاياي مصرف ماهي است كه به گفته فخاري مردم بايد اين غذاي مفيد را جايگزين برخي عادات غذايي نامناسب كنند. منبع : خبرگزاری ایرنا بازگشت |