صفحه اصلي > شهری > آموزش طبخ انواع غذاهای دریایی در سومین نمایشگاه گل و گیاه کرج برگزار شد
آموزش طبخ انواع غذاهای دریایی در سومین نمایشگاه گل و گیاه کرج برگزار شد19 شهریور 1393. نويسنده: monshi |
مدیر روابط عمومی سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری کرج از برگزاری آموزش طبخ انواع غذاهای دریایی در سومین نمایشگاه گل و گیاه کرج خبر داد. غلامرضا عسگری با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به اینکه مصرف غذاهای دریایی دو بار در هفته ضروری است، توصیه آن به شهروندان از ملزومات شمرده می شود. این مسئول پخش بروشورهای خواص میوه را از دیگر اقدامات سازمان میادین میوه تره بار شهرداری کرج ذکر و عنوان کرد: به منظور تشویق شهروندان در غرفه سازمان میوه آرایی نیز به نمایش گذاشته شد. وی در پایان از حضور مسئولان شهری در غرفه سازمان خبر داد و افزود: اقدامات انجام شده مورد توجه مسئولان قرار گرفت. بازگشت |