Logo

صفحه اصلي > شهری > رویکرد برنامه ششم توسعه با هسته های مناطق شکل می گیرد

رویکرد برنامه ششم توسعه با هسته های مناطق شکل می گیرد


17 اسفند 1393. نويسنده: monshi
رویکرد برنامه ششم توسعه با هسته های مناطق شکل می گیرد


معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار البرز گفت: رویکرد در برنامه ششم توسعه تغییر کرده و برنامه ریزی در زمینه توسط هسته های کلیدی مناطق انجام می شود و این نوع برنامه ریزی متفاوت از برنامه ریزی جامع است.
ذبیح الله قائمی با بیان این مطلب در نشست هم اندیشی در راستای تدوین برنامه ششم اظهار کرد: در تدوین برنامه ششم توسعه باید محورهای توسعه استان در همه فصول دیده شود و در اصل روح حاکم بر این برنامه مبتنی بر فناوری و نوآوری باشد. وی افزود: استان البرز از قابلیت های ارزشمندی برای توسعه برخوردار است که مدیریت توسعه گرای استان با درک درست از این ظرفیت ها تلاش دارد آنها را به فرصت های سازنده و تعالی بخش در برنامه ششم توسعه تبدیل کند. قائمی گفت: اکنون که در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه هستیم؛ ضرورت دارد با وحدت گفتمانی و ملی سازی مطالبات و مسائل استان تلاش کنیم سهم بیشتری از برش های استانی و منطقه ای در سندهای توسعه منطقه در برنامه ششم باشیم. معاون استاندار تصریح کرد:ارزیابی برنامه های توسعه گذشته انجام و نقاط ضعف و قوت این برنامه ها شناسایی و استخراج شده است که این نکات برای تدوین برنامه ششم مورد استفاده قرار می گیرد. وی گفت: آموزش های لازم به کارشناسان و مدیران در دوره آموزشی، اصول مبانی و مفاهیم برنامه ریزی با تاکید بر برنامه های هسته ای آموزشی ارایه می شود. قائمی با بیان اینکه رویکرد در برنامه پنجم توسعه و سایر برنامه ها برنامه ریزی جامع بوده است، ادامه داد: رویکرد برنامه ششم توسعه نگاه به محورهای خاص و کلیدی است که نقش تحرک بخشی را در اقتصاد بر عهده دارد. قائمی اظهار کرد: یکی از مباحث اساسی در استان البرز آب ، گردشگری و محیط زیست و ... است که باید به جد در برنامه دیده شود.
اسناد فرا دست ملی و استانی مرور شد
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار البرز از بررسی اسناد فرادست ملی و استانی خبر داد و گفت: برای تدوین برنامه ششم توسعه استان از اسناد فرادست ملی و استانی استفاده می شود. وی افزود: برنامه پنجم توسعه در حال اتمام است و سال آینده سال پایانی برنامه پنجم توسعه می باشد و استان ها هم همپای با کشور در حال تهیه و تدوین سند توسعه استان هستند و تهیه و تدوین برنامه ششم توسعه در استان البرز هم در حال تدوین قرار دارد و در شورای برنامه ریزی و کارگروه های مربوطه تشریح شده است. قائمی در ادامه این نشست از تمامی استادان، متخصصان و صاحبنظران خواست تا درباره تدوین احکام برنامه ششم توسعه هم اندیشی کرده و نظرات و راهکارهای خود را ارائه کنند. قائمی تصریح کرد: کارگروه ها باید پیشنهادات خود را تا پایان خرداد 94 به دبیرخانه برنامه ششم توسعه استان ارائه دهند. در همین راستا گزارشی در زمینه برنامه ریزی های مختلف تدوین احکام برنامه ششم توسعه ارائه شد که در بخش اول این گزارشی بصورت کلی در راستای برنامه ها و اولویت ها در حوزه اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار گرفته و رقابتی مبتنی بر دانش و بهره وری در چارچوب اقتصاد مقاومتی و فرهنگ اسلامی-ایرانی مد نظر است. در این گزارش، به برخی مشکلات سیاست گذاری عمومی در کشورمبتنی بر آسیب های مربوط به پیش نیازهای سیاست گذاری، آسیب های مربوط به فرایند سیاست گذاری و آسیب های مربوط به اجرای برنامه نیزاشاره شد. گفتنی است؛ در ادامه این هم اندیشی و پس از ارائه گزارش مذکور، متخصصان و کارشناسان صاحبنظران به ارائه نظرات و پیشنهادات خود درباره تدوین احکام برنامه ششم توسعه پرداختند.
بازگشت