Logo

صفحه اصلي > شهری > سیره تربیتی حضرت فاطمه زهرا (س) کامل ترین دانشگاه انسان سازی است

سیره تربیتی حضرت فاطمه زهرا (س) کامل ترین دانشگاه انسان سازی است


20 فروردین 1394. نويسنده: monshi
سیره تربیتی حضرت فاطمه زهرا (س) کامل ترین دانشگاه انسان سازی است


عضو شورای اسلامی شهر کرج با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، آن بانوی برگزیده دو عالم را الگوی حقیقی صبر و ایمان دانست و اظهار داشت:..
سیره تربیتی آن حضرت کامل ترین دانشگاه انسان سازی است و باید نسبت به مانوس کردن نسل جوان با اندیشه ها و آموزه های اخلاقی ایشان اهتمام ویژه ای ورزید.
فاطمه آجرلو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری مدیریت شهری کرج با بیان اینکه دیدگاه اسلام نسبت به زن برگرفته از مهربانی، احترام و تکریم است، گفت: با طلوع خورشید تابان اسلام از منطقه ای که غرق در جهل و گمراهی بود و به ظلم بزرگی همچون زنده به گور کردن دختران به دیده افتخار می نگریست، فقر فرهنگی و تاریکی اندیشه ها از جهان رخت بست و مساله اساسی حقوق یکسان زن و مردم از سوی پیامبر نور و رحمت حضرت محمد (ص) مطرح شد که هرگونه استفاده تجاری و تبلیغاتی از زنان و برخورد تحکم آمیز و عاری از احترام به آنان را نفی می کرد و با ادبیاتی جدید مبتنی بر آزادی اندیشه ها و رعایت حقوق بشر سخن می گفت. عضو پارلمان شهری کرج با تاکید بر اینکه زنان در خانواده و جامعه مظهر رشد اخلاقی، پویایی، مسئولیت پذیری، صبوری و کانون ایثار و مهربانی هستند، بیان کرد: از دیدگاه دین مبین و شارع مقدس، آنچه انسانها را بر یکدیگر برتری می بخشد، تقوای الهی و عمل صالح است و در جوامع اسلامی و قرآنی، زنان کالایی برای کسب درآمد و رونق اقتصادی نیستند بلکه با درک صحیح از تفاوت های ساختاری آنان با مردان، همواره حضوری توام با کرامت و احترام در جامعه داشته و دارند. نماینده مردم کرج در شورای اسلامی شهر با اشاره به ویژگی های ممتاز شخصیتی حضرت فاطمه زهرا (س) که وی را به بانوی برگزیده دو عالم تبدیل کرده است، خاطر نشان کرد: آن حضرت در جایگاه همسر از عمل به وظایف متقابل خویش در برابر امام علی (ع) باز نماند، به عنوان مادری دلسوز و فداکار امامان معصوم پس از امیرالمومنین (ع) را در دامن پاک خویش پرورش داد و با حضوری توام با حجاب و عفاف در اجتماع، در بسیاری از عرصه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی حضوری چشمگیر داشت و هر یک از این نقش های مختلف، موجب کوتاهی یا باز ماندن از عمل به وظایف در حوزه ای دیگر نشد. آجرلو در بخش دیگری از سخنانش به آسیب شناسی آنچه دامنگیر زنان در عصر کنونی شده و مشکلاتی را برای آنان در عرصه های شخصی و اجتماعی ایجاد کرده است، پرداخت و گفت: متاسفانه در سایه تهاجم فرهنگی و تبلیغ سبک زندگی غربی از طریق شبکه های ماهواره ای و اجتماعی، بخشی هایی از بدنه جامعه تحت تاثیر الگوهای نامتعارف قرار گرفته است که در مباحثی نظیر طلاق، افزایش آمار جرم و تشدید معضلات اجتماعی نمود بیشتری داشته است و به راستی زمان آن رسیده که بانوان را متوجه فرهنگ اصیل ایرانی، اسلامی نماییم و از غرق شدن نسل جدید در این باتلاق جلوگیری و پیشگیری به عمل آوریم. وی در ادامه از معاونت و سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرج و همچنین دیگر نهادهای فرهنگی استان خواست؛ از دریچه واقعیت به مشکلات و مطالبات بانوان بنگرند و با انجام برنامه ریزی های لازم فضا را به سمتی ببرند که بخشی از فضاها و امکانات شهری در خدمت بانوان قرار گیرد و آنان احساس کنند که مسئولان مطابق آنچه اسلام تاکید دارد، شان و احترام بانوان را به جای آورده اند و نگاه به ایشان توام با تکریم و احترام است. عضو شورای اسلامی شهر کرج با انتقاد شدید از گسترش بکارگیری و استخدام بانوان در برخی مشاغل نازل و فاقد جایگاه مناسب اجتماعی، آن را مصداق توسعه تهاجم فرهنگی خواند و خواستار نظارت ویژه بر فعالیت بانوان در برخی موسسات و شرکت های خصوصی شد؛ چرا که متاسفانه جامعه رفته رفته به این باور رسیده است که بانوان برغم سطح بالای تحصیلات و توانمندیها بایستی در دایره خاصی از مشاغل و البته با حقوق پایین بکارگیری شوند که اصلا صحیح نیست و اصلاح آن به فرهنگسازی نیاز دارد.
این مسئول شهری همچنین با اشاره به فعالیت تعدادی از بانوان در بدنه مدیریت شهری کرج، خواستار بکارگیری آنها در جایگاهی متناسب با سطح تحصیلات، تخصص، سابقه کاری و توانمندیهای آنان شد. وی در پایان به موکلین خود وعده کرد؛ احداث گرمخانه بانوان به منظور ساماندهی زنان کارتن خواب را به صورت ویژه در سال 94 مورد پیگیری قرار دهد.

بازگشت