Logo

صفحه اصلي > شهری > بلوار سربازان گمنام تجربه ای موفق در بکارگیری تکنولوژی روز در حوزه عمران شهری است

بلوار سربازان گمنام تجربه ای موفق در بکارگیری تکنولوژی روز در حوزه عمران شهری است


15 اردیبهشت 1394. نويسنده: monshi
بلوار سربازان گمنام تجربه ای موفق در بکارگیری تکنولوژی روز در حوزه عمران شهری است


شهردار کرج استفاده از بتن به جای آسفالت در شرایط بحران اقتصادی جاری در احداث بلوار سربازان گمنام را تجربه موفقی برای الگوبرداری دیگر بخش های عمرانی استان قلمداد کرد و گفت: احداث این بلوار در شرایط تحریم اقتصادی و فشارهای سنگین مالی انجام گرفته است.
علی ترکاشوند در آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه بلوار سربازان گمنام که ظهر امروز با حضور وزیر اطلاعات، امام جمعه کرج، استاندار البرز، نمایندگان مردم کرج در خانه ملت، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از خانواده های معظم شهداء و آزادگان در محل احداث پروژه برگزار شد،، وجود معارض و موانع بسیار در اجرای طرح را عامل اهمیت این طرح عنوان کرد و گفت: موانع متعددی از جمله تاسیسات آب، برق، گاز و نظایر آن در کنار اختصاص بخش زیادی از اراضی اطراف به دستگاه هایی چون موسسه علوم دامی موجب شده بود اجرای این طرح به مدت بیش از 20 سال به تعویق بیافتد.
وی اضافه کرد: یاری اعضای شورای اسلامی شهر برای ایجاد هماهنگی میان دستگاه ها و تصویب مصوبات مرتبط با طرح، کمک زیادی به اجرای آن در زمان کوتاه یک ساله کرد. مقام عالی شهرداری کرج، با بیان اینکه احداث ادامه بلوار ماهان که به منظور تکریم و تقدیر از سربازان گمنام امام زمان (عج) به این نام مزین شده است، به رغم محدودیت های بسیار مالی و تحریم های اقتصادی انجام گرفته است، اذعان داشت: این در حالی بود که شهرداری کرج با اتخاذ تدابیر مناسب اعتبارات عمرانی سال 94 را تا حد نسبتا بالایی افزایش داده است. این مسئول به ذکر برخی خصوصیات فنی این پروژه نیز پرداخت و خاطرنشان کرد: بلوار سربازان گمنام به طول تقریبی 2200 متر احداث شده است که عملیات زیرسازی آن به صورت بتن RCCP انجام گرفته. وی، بکارگیری این سیستم را موجب کاهش هزینه ها دانست و بیان داشت: این لایه که برای نخستین بار در طرح های عمرانی شهرداری کرج به کار گرفته شده، در مقابل تغییرات شدید عوامل جوی نیز مقاومت بالایی از خود نشان داده و همین امر موجب پایداری بیشتر مصالح به کار رفته خواهد شد. شهردار کرج تاکید کرد: بکارگیری این تکنولوژی با توجه به گرانی قیر و مشکل فروش و کاهش قیمت نفت در جهان صورت گرفت؛ چرا که سالانه 80 هزار تن سیمان در کشور تولید می شود و استفاده از این ماده به جای آسفالت، موجب صرفه جویی در هزینه ها خواهد شد. ترکاشوند در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از این ماده در بلوار مذکور می تواند به عنوان الگویی برای ساخت دیگر طرح های عمرانی شهر مورد بهره برداری قرار گیرد.
بازگشت