Logo

صفحه اصلي > شهری > ضرورت شناخت ظرفیت های درآمدزایی

ضرورت شناخت ظرفیت های درآمدزایی


9 آذر 1391. نويسنده: monshi
ضرورت شناخت ظرفیت های درآمدزایی

سپیدار آنلاین: معاون اداری مالی شهرداری کرج بر شناخت ظرفیت های درآمدزایی در دستگاه خدمات رسان شهرداری تاکید کرد.
مهرداد ترابیان محل وصول عوارض را از جمله منابع جذب درآمدهای شهرداری ذکر و بیان کرد: عوارض دریافتی از شهروندان در واقع مهمترین محل تامین هزینه‌های شهرداری است.
وی با تاکید بر تحقق راهکارهای کارآمد مبنی بر کسب درآمدهای پایدار شهرداری، اظهارداشت: دستگاه خدمت رسان شهرداری به منظور توسعه و گسترش سطح خدمات رسانی به شهروندان نیازمند کسب درآمد های پایدار است که این مهم جز با شناخت ظرفیت ها و پتانسل های شهری محقق نمی شود. این مسئول، رویکرد شهرداری در راستای ایجاد درآمدزایی پایدار را یادآور شد و عنوان کرد: اتکا به جرایم ساختمانی و قوانین ماده 100 از جمله موارد درآمدزایی برای شهرداری ها محسوب می شود که با توجه به تراکم ساخت و سازها آنطور که باید کافی نیست. ترابیان تصریح کرد: با توجه به این مهم رسیدن به درآمد های پایدار امری مهم برای شهرداری محسوب می شود که در شهرداری کرج نیز اهتمام زیادی بر انجام این مهم است که در این راستا تلاش شده تا با تشکیل تیم کارشناسی موارد تقویت و بسترسازی این مهم در کلانشهر کرج فراهم شود. وی، حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی را از دیگر مولفه های مهم در رسیدن به درآمدهای پایدار شهری ذکر و عنوان کرد: سرمایه های بخش خصوصی می تواند ضمن ارتقاء ساختارهای شهری، چرخه اقتصادی شهر را به نفع شهر و شهروندان به حرکت درآورد. ترابیان، بهره گیری از ایده های خلاق به منظور رسیدن به راهکارهای درآمدزایی را مهم ارزیابی کرد و افزود: تحقق این مهم نقش بسزایی در افزایش سطح درآمدزایی شهری دارد.
نرمال سازی تعرفه های شهرداری
معاون اداری مالی شهرداری کرج درادامه با یادآوری نرمال سازی تعرفه های شهردرای، اظهارداشت: هم اکنون ضریب تعرفه در مناطق برخوردار نسبت به مناطق غیربرخوردار بالاتر است و این ضریب به عدالت نزدیک تر شده است. ترابیان در ادامه با اشاره به اجرای طرح ها و پروژه های متعدد عمرانی، خدماتی و مشارکتی بیان کرد: اجرای این طرح ها با هدف دستیابی به توسعه پایدار شهری صورت می گیرد که بر این اساس شهرداری از همه امکانات و فرصت های لازم استفاده می کند. وی بر ضرورت برنامه ریزی مدون سالانه، کوتاه مدت و بلندمدت در اداره شهر همچنین تلاش برای جلب مشارکت حداکثری شهروندان تاکید کرد و افزود: این مهم از طریق اعتمادسازی، استفاده از فرصت های سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های عمران شهری، محقق می شود. وی با اشاره به شاخص های اصلی توسعه شهری گفت: مدیریت شهری با استفاده کارآمد از منابع، سعی در ایجاد محیطی سالم و ایمن برای شهروندان دارد. این مسئول خاطرنشان کرد: تلاش برای ارتقاء اقتصاد شهری و ارتقاء مشارکت در اداره شهری از جمله اقدامات شهرداری جهت حرکت به سمت توسعه پایدار است.




منبع: کامنا
بازگشت