Logo

صفحه اصلي > شهری > برگزاری اولین جلسه خانه محله شهر گلسار

برگزاری اولین جلسه خانه محله شهر گلسار


30 خرداد 1401. نويسنده: monshi


اولین جلسه خانه محله شهر گلسار با حضورنماینده بخشداری مرکزی شهرستان ساوجبلاغ ، روسای ادارات بیمه سلامت و فنی و حرفه ای شهرستان ، نمایندگان ادارات بهداشت ، کمیته امداد ، هلال احمر ، آموزش و پرورش و بهزیستی شهرستان ، کوه فلاح مسئول خانه محله شهر گلسار و اعضای خانه محله در سالن جلسات شهرداری گلسار برگزار گردید .
در این جلسه نماینده بخشداری مرکزی در سخنانی بیان داشت : خانه محله در هر شهر یا روستا در راستای مصوبات قرارگاه اجتماعی تشکیل گردیده و در خصوص وظایف این نهاد مطالبی را بیان و افزود: اعضای خانه محله بایستی با تشکیل جلسات نسبت به بررسی مشکلات موجود در آن محل بپردازند و مصوبات جلسه را جهت پیگیری و انعکاس به دبیرخانه شهرستان ، به بخشداری ارسال نمایند .
کوه فلاح مسئول خانه محله شهر گلسار نیز در خصوص برنامه های انجام گرفته و همچنین تعیین و صدور احکام اعضا مطالبی را بیان نمود . اعضای خانه محله نیز در این جلسه به بیان مشکلات موجود در شهر در حوزه های مختلف پرداختند و مسئولین حاضر در خصوص ارائه راهکارها و اقدامات حوزه سازمانی مطالبی را بیان نمودند

بازگشت