Logo

صفحه اصلي > شهری > تکمیل قطعه آخر آزاد راه شمالی کرج نزدیک است

تکمیل قطعه آخر آزاد راه شمالی کرج نزدیک است


امروز, 09:42. نويسنده: monshi


عضو شورای اسلامی کلانشهر کرج با اشاره به شتاب بخشی روند تکمیل آزاد راه شهید سلیمانی و افتتاح ۲ قطعه آن اعلام کرد: تکمیل قطعه آخر این آزاد راه به مرحله پایانی نزدیک است.
"حسین مهاجری گفت : اکنون تکمیل پل های B۰،B۱و B۲ آزاد راه شهید سلیمانی با سرعت در حال انجام است.وی ادامه داد: تلاش ها بر این است تا با تکمیل این پل ها و بخش کوچکی در محدوده غرب کرج این آزاد راه به طور کامل زیر بار ترافیک برود.عضو شورای اسلامی کرج با اشاره گره ترافیکی در میدان دانشگاه خوارزمی گفت : به زودی عملیات ساخت یک تقاطع غیر همسطح در این محدوده اجرا می شود تا ترافیک غرب کرج به سمت بزرگراه شهید آزاد بخت و آزاد راه شمالی کرج هدایت شود.مهاجری بیان کرد: ساخت تقاطع شیخ آباد در جنوب کرج پروژه دیگری است که امسال با هدف روان سازی ترافیک دراین محدوده اجرا می شود.
وی به مشکلات قطار شهری کرج اشاره کرد و گفت : کمبود رام قطار ، عدم ساخت مرکز نگهداری قطارها ، تکمیل نشدن سیستم تهویه هوا و کمبود نیروی انسانی از مهمترین مشکلات این بخش است.
مهاجری با بیان اینکه مدیریت شهری کرج در سالهای اخیر تعداد قابل توجهی اتوبوس برقی و دیزلی خریداری کرده است، افزود: توسعه شبکه حمل و نقل شهری از مهمترین اولویت ها است.




بازگشت