Logo

صفحه اصلي > شهری > بهسازی زیرگذر میدان بار و کاهش ترافیک ابتدایی شهر در دستور کار شهرداری کرج و محمد شهر قرار گیرد

بهسازی زیرگذر میدان بار و کاهش ترافیک ابتدایی شهر در دستور کار شهرداری کرج و محمد شهر قرار گیرد


امروز, 09:20. نويسنده: monshi


در هشتاد و هشتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهرستان کرج، محمد مهرزاد، عضو وسخنگوي شورای اسلامی شهرستان کرج و سخنگوی شورای اسلامی محمدشهر، بر بهسازی و آسفالت زیرگذر میدان بار از سمت کرج به سمت محمدشهر تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت این مسیر اظهار کرد : این محدوده نیاز مبرم به اصلاح و آسفالت دارد و افزود که از معاونت فنی عمراني شهرداري كرج درخواست شده تا اجرای آسفالت توسط واحد عمراني شهرداری منطقه ۹ کرج انجام شود که در این راستا شورای شهرستان پیگیری‌هاي را برای تسریع در انجام این پروژه انجام داده است.
سخنگوی شورای اسلامی محمدشهر همچنین به مشکلات ترافیکی شدید در محدوده ابتدایی محمدشهر اشاره کرد و تأکید کرد:شهروندان ساعتها در این مسیر گرفتار ترافیک می‌شوند که یکی از دلایل اصلی آن نبود کمربندی مناسب است.وی بیان کرد: اجرای سریع روکش آسفالت و بهسازی مسیرها می‌تواند علاوه بر افزایش ایمنی، جریان ترافیک را روان‌تر کرده و کیفیت زندگی شهروندان را ارتقا دهد.
بازگشت