Logo

صفحه اصلي > شهری > ارتفاعات بیجی سبزتر می‌شود

ارتفاعات بیجی سبزتر می‌شود


امروز, 16:09. نويسنده: monshi


سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرج گفت: برای نخستین بار در ارتفاعات شمال شرقی پروژه بیجی، عملیات بذرکاری به روش کشت دیم انجام شد.
امیر رضیان اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف حفاظت و احیای پوشش گیاهی شهر کرج، برای نخستین بار در ارتفاعات شمال شرقی پروژه بیجی، عملیات بذرکاری به روش کشت دیم با بهره گیری از گونه های ارزشمند و بومی «بادامک» و «بادام خارآلود» اجرایی شد.وی افزود: بذرهای مورد استفاده به صورت مستقیم از درختچه‌های موجود در پروژه توسعه فضای سبز بیجی جمع آوری شده و پس از انجام عملیات کارشناسی و تقویت، به منظور ارتقاء قدرت رویش و بهبود جوانه زنی در عرصه های مورد هدف کشت شده است.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کرج بیان داشت: خوشبختانه این پروژه با موفقیت به ثمر نشسته و تناسب شرایط اکولوژیکی منطقه با گونه های انتخاب شده و همچنین کارایی روش های مدیریتی و حفاظتی به کار گرفته شده موجب جوانه زنی موفق آنها شده است.رضیان گفت: این موفقیت با دانش و تلاش کارشناسان فضای سبز سازمان به سرانجام رسیده و استمرار و پایش های دوره ای و مراقبت‌های بالینی آن، ضمن تثبیت این گونه های بومی ارزشمند منجر به ارتقاء تنوع زیستی و پایداری اکوسیستم فضای سبز پیرامونی شهر کرج خواهد شد.
بازگشت