Logo

صفحه اصلي > شهری > با حمایت های قاطع دادستان فردیس، گود پرخطر خیابان بوستان ۴ در حال ایمن‌سازی است

با حمایت های قاطع دادستان فردیس، گود پرخطر خیابان بوستان ۴ در حال ایمن‌سازی است


امروز, 16:09. نويسنده: monshi


با اقدام به موقع منطقه یک شهرداری فردیس و با حمایت‌های قاطع دادستان محترم شهرستان فردیس، گود پرخطر رهاشده با عمق حدود ۶متر و مساحت ۸۶۳ مترمربع واقع در بلوار قریشی جنوبی ، خیابان بوستان۴ ، در حال ایمن سازی و رفع خطر است.
محمد جواد سپهر بیان کرد: با هدف تامین امنیت جانی شهروندان و پیشگیری از ایجاد خطر سقوط افراد و یا خودروهای عبوری ؛ به دنبال پیگیری های حقوقی و حمایت‌های قاطع دکتر ناصر خاکی دادستان انقلابی شهرستان فردیس، گود وسیعی که به مدت طولانی فاقد هرگونه ایمن سازی رها شده بود ، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به همت معاونت خدمات شهری منطقه یک در حال ایمن سازی ایت.سپهر با استناد به بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها افزود : گودبرداری‌هایی که به حال خود رها می‌شوند و اقدامات لازم ایمنی در آن‌ها صورت نمی‌گیرد و ساخت و ساز هم در آن‌ها یا با تاخیر یا هرگز انجام نمی‌شود پس از شناسایی توسط شهرداری به منظور رفع خطر اعمال قانون می‌شود.
مدیر منطقه یک شهرداری فردیس خاطر نشان کرد: تاکنون چندین گود رها شده ونیمه کاره درسطح این منطقه شناسایی شده و مراحل قانونی رفع خطر و احیانا پرکردن آن‌ها طی شده است که به زودی عملیات آن‌ها آغاز می‌شود.سپهر در پایان گفت: بنا به درخواست اهالی محل و بازدید میدانی اقدامات لازم به منظور نصب تابلو های شناسایی معابر در نقاطی که به صورت پراکنده مفقود شده اند نیز در این محدوده اجرا گردید و همچنین اقدامات عمرانی و بهسازی ، پاکسازی و نصب مخزن زباله در دستور کار قرار گرفت.


بازگشت