Logo

صفحه اصلي > شهری > آسفالت پل ورودی محله خسبان طالقان

آسفالت پل ورودی محله خسبان طالقان


1 تیر 1405. نويسنده: monshi


در ادامه عملیات آسفالت معابر شهر و محله‌های طالقان، پل ورودی محله خسبان آسفالت شد و شهردار طالقان از این پروژه بازدید به عمل آورد.
شهردار طالقان در حاشیه این بازدید، ضمن تقدیر از تلاش تیم‌های اجرایی، بر اهمیت توجه به زیرساخت‌های شهری و رفع مشکلات تردد در محلات مختلف تأکید کرد و اظهار داشت: «این عملیات عمرانی در راستای ساماندهی معابر شهری و پاسخ به یکی از مطالبات جدی مردمی صورت گرفته است.» صادقیان با اشاره به تداوم این روند افزود: «پروژه آسفالت معابر اصلی و ورودی محله‌ها، بخشی از برنامه‌های جامع عمرانی شهرداری طالقان برای بهبود وضعیت معابر و افزایش رضایت‌مندی شهروندان است و با جدیت، پخش آسفالت در نقاط کم‌برخوردار و محله‌های هدف ادامه خواهد یافت.»
وی خاطرنشان کرد: «اولویت ما در این مرحله، محله‌هایی است که بیشترین نیاز و مطالبه را از سوی ساکنان داشته‌اند و ان‌شاءالله با تداوم این اقدامات، شاهد تحول محسوسی در سطح شهر و محله های شهر خواهیم بود.»

بازگشت