Logo

صفحه اصلي > شهری > مجسمه «خوان دوم اسفندیار» در فلکه اول رجایی‌شهر نصب می‌شود

مجسمه «خوان دوم اسفندیار» در فلکه اول رجایی‌شهر نصب می‌شود


12 مهر 1405. نويسنده: monshi


رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج از نصب مجسمه «خوان دوم اسفندیار» در فلکه اول رجایی‌شهر خبر داد و گفت: این اثر با هدف پیوند هنر، تاریخ و هویت ایرانی در این محدوده نصب خواهد شد.
امیر رضیان با اشاره به نصب مجسمه «خوان دوم اسفندیار» در فلکه اول رجایی‌شهر اظهار کرد: این مجسمه حدود پنج متر ارتفاع دارد که با احتساب پایه، در بلندترین نقطه به این ارتفاع می‌رسد و از جنس فایبرگلاس ساخته شده و با رنگ و پتینه تکمیل شده است.
رضیان با بیان اینکه این اثر تلفیقی از هنر، تاریخ و هویت ایرانی است، افزود: میان شعر و هنرهای تجسمی از گذشته ارتباطی دیرینه وجود داشته و آثار فردوسی و روایت‌های شاهنامه نیز همواره ظرفیت مناسبی برای خلق آثار هنری داشته‌اند.وی ادامه داد: ساخت و نصب چنین آثاری در فضای شهری، علاوه بر نمایش توانمندی هنرمندان مجسمه‌ساز ایرانی، فرصتی برای آشنایی بیشتر شهروندان با میراث غنی ادبی و داستان‌های شاهنامه فراهم می‌کند.رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج در پایان تأکید کرد: تلاش مجموعه مدیریت شهری این است که در ساخت مجسمه‌ها و المان‌های شهری، موضوعاتی انتخاب شود که ریشه در تاریخ و هویت ایرانی داشته باشند و در کنار زیبایی بصری، پیام و محتوای ارزشمندی را به شهروندان منتقل کنند.
بازگشت