Logo

صفحه اصلي > شهری > جشنواره صنایع دستی و شیرینی‌ سنتی استان‌ها در البرز

جشنواره صنایع دستی و شیرینی‌ سنتی استان‌ها در البرز


19 اردیبهشت 1391. نويسنده: monshi
جشنواره صنایع دستی و شیرینی‌ سنتی استان‌ها در البرز

جشنواره صنایع دستی و شیرینی‌های استان البرز عصر امروز طی مراسمی و با حضور چند استان بزرگ کشور آغاز به کار کرد.
یکی از اهداف مهم دولت طی سال جاری، حمایت از صنایع دستی و هنرهای بومی کشور در راستای حمایت از تولید ملی است. در همین زمینه استان‌های کشور اجرای برنامه‌هایی را در دستور کار قرار داده که در گام نخست، جشنواره‌ای بزرگی تحت عنوان صنایع دستی و شیرینی سنتی استان‌ها عصر امروز در البرز گشایش یافت. جشنواره فوق دارای سه بخش مجزا است که هر کدام به صنایع دستی، مواد غذایی به ویژه شیرینی سنتی استان‌ها و بالاخره سوغات استان‌های مختلف ایران اختصاص دارد.
مشارکت 10 استان در جشنواره صنایع دستی البرز
به گفته مسئولان برگزاری کننده این جشنواره، استان‌های مختلفی در امر برگزاری برنامه فوق مشارکت داشته و صنایع دستی، شیرینی‌ و سوغات‌های اختصاصی خود را در این جشنواره عرضه می‌کنند. از جمله این استان‌ها می‌توان به تهران، البرز، کرمانشاه، قم،‌ گیلان، ایلام و همدان اشاره کرد. در غرفه مربوط به صنایع دستی استان‌ها اقلامی از جمله فرش و گلیم، پارچه‌های نفیس، صنایع سفالی، کارهای چوبی و همچنین لباس‌های محلی از سوی هر استان عرضه می‌شود. نکته قابل توجه این است که در نخستین ساعات افتتاح این نمایشگاه، لباس‌های محلی مورد استقبال بیشتری از سوی مراجعه‌ کنندگان قرار گرفته است. همچنین یک بخش پر طرفدار جشنواره صنایع دستی و شیرینی استان‌ها مربوط به مواد غذایی و شیرینی سنتی استان‌ها است که استقبال قابل توجهی از این بخش در دقایق نخستین افتتاح صورت گرفته است. این جشنواره در دانشگاه خوارزمی کرج دایر شده و علاقه‌مندان تا پایان روز بیست و ششم اردیبهشت می‌توانند از آن بازدید کنند.
هنر سنتی ایران باید حفظ شود
در حاشیه مراسم افتتاح جشنواره صنایع دستی استان‌ها در البرز یکی از کارشناسان فرهنگی دانشگاه خوارزمی کرج که متولی برگزاری جشنواره فوق است، به خبرنگاران گفت: در سال تولید ملی یکی از بخش‌هایی که باید با جدیت مورد حمایت قرار گیرد، صنایع دستی و هنر بومی و سنتی کشور است. امیر سعادتی افزود: دستگاه‌های اجرایی کشور به همراه نهادها و تشکل‌های غیر دولتی باید برنامه‌ریزی جامع و کاملی در این حوزه داشته باشند. وی تاکید کرد: به طور قطع حمایت از صنایع بومی و سنتی، دستاوردهای ارزشمندی در زمینه توسعه فرهنگی کشور ایفا خواهد کرد. سعادتی در پایان گفت: در همین راستا برگزاری جشنواره‌هایی مانند جشنواره صنایع دستی استان‌ها می‌تواند موثر بوده و مردم را با فرهنگ غنی ایرانی بیش از گذشته آشنا سازد.



منبع :فارس
بازگشت