Logo

صفحه اصلي > سیاسی > افزایش نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی در فردیس

افزایش نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی در فردیس


22 دی 1393. نويسنده: monshi
افزایش نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی در فردیس


فرماندار شهرستان فردیس از افزایش نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی خام و پخته خبر داد.
مهدی مهرور اظهار داشت: تلاش و برنامه‌ریزی در جهت افزایش و ارتقاء سطح سلامت جامعه، از جمله اولویت‌هایی است که در دستور کار دولت و مدیریت ارشد استان البرز قرار دارد.
وی افزود: برای رسیدن به نقطه مطلوب، باید راهکارهای کلانی در حوزه‌های فرهنگ‌سازی، آموزشی و ارتقای کیفیت تولید و بالاخره نظارت بر نحوه تولید و عرضه را به طور همزمان و با عزم ملی پیگیری کنیم. این مسئول افزود: برای تحقق این مهم طرحی در شهرستان فردیس در دستور کار قرار دارد که در اجرای تمام دستگاه‌های مربوطه، هر کدام وظایفی را بر عهده دارند که از جمله آنها می‌توان به اداره بازرگانی، شبکه بهداشت، جهاد کشاورزی و اصناف اشاره کرد. مهرور بیان داشت: در فاز نخست بازرسی‌هایی بر تمام واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی خام و پخته به طور روزانه و مرتبط و مستمر در دستور کار قرار دارد. وی تصریح کرد: نهادهای نظارتی و بازرسی موظف شده‌اند که با کوچک‌ترین تخلف برخورد قاطع و قانونی داشته و گزارش این برخوردها را نیز به مردم ارائه کنند. فرماندار فردیس از نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌های این شهرستان نیز خبر داد و گفت: ماموران شبکه بهداشت و همچنین بازرسان دستگاه‌های مربوطه، به طور مرتب از نانوایی‌ها بازدید کرده و در صورت مشاهده گران‌فروشی، کم‌فروشی و افزودن مواد غیر مجاز مانند جوش‌شیرین به خمیر نان، بلافاصله برخورد قانونی انجام می‌دهند. مهرور افزود: برای اجرای این طرح‌، مردم نقش بسیار مهمی دارند و باید با اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان و ایجاد شرایط مناسب، هر یک از شهروندان یک بازرس باشد. وی اظهار داشت: تاکید بر نظارت بر نحوه تولید و توزیع مواد غذایی خام و پخته، با هدف افزایش سطح سلامت جامعه انجام می‌شود و امیدواریم مردم همراهی لازم را در زمان اجرای این طرح همچون گذشته با مسئولان و دستگاه‌های مختلف داشته باشند.

بازگشت