Logo

صفحه اصلي > سیاسی > مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی برد – برد بود

مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی برد – برد بود


19 شهریور 1394. نويسنده: monshi
مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی برد – برد بود



استاندار البرز در دیدار با جمعی از معتمدان استان بخشی از دستاوردهای دولت را تشریح و بر مشارکت اجتماعی این قشر تأکید کرد.
"سیدحمیدطهائی"در دیدار با جمعی از معتمدان استان در سالن شهدای دولت، ضمن تبیین نقش معتمدان در پیگیری مسائل استان، بخشی از عملکرد دولت را تشریح کرد و گفت: دولت همانند سال 92 پایبند به قول و قرارهایش است و به جد وعده های خود را پیگیری می کند. وی با اشاره به توفیق دولت در مذاکرات هسته ای، تصریح کرد: مسائل هسته ای بعد از سالها در دولت یازدهم محقق و به ثمر نشست.
مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی برد – برد بود
طهائی در ادامه، برخی نقدهای غیرمنصفانه به عملکرد دولت را نیز خاطرنشان کرد و گفت: برخی به اسم نقد دنبال زیر سئوال بردن عملکرد دولت هستند در حالی که جمهوری اسلامی در دولت یازدهم طی بیش از 22 ماه، با تلاش وزاری خارجی توانست در پای میز مذاکره، قرارداد برد – برد را به امضا برساند،چرخ های اقتصادی را به چرخش درآورده و حقانیت کشور را در بهره مندی از ظرفیت سانتریفیوژ ها با مذاکره به اثبات برساند.
تلاش دولت در ممانعت از افزایش تورم 90 درصدی
استاندار البرز تصریح کرد: تمام تلاش دولت این است که به خود سخت بگیرد تا رشد اقتصادی رقم بخورد، اتفاقی که در این دو سال شاهد آن بودیم و تورم 46 درصدی به 15 درصد رسید؛ در حالی که اگر روند پیشین ادامه پیدا می کرد، رقم تورم کالاها و ارزاق نجومی و به 90 درصد افزایش پیدا می کرد.
دولت یازدهم امید را در دلهای مردم زنده کرد
طهائی بازگشت امید به جامعه را نیز از دستاوردهای دولت یازدهم برشمرد و افزود: امید به جامعه بازگشت و ظرف 2 سال و چند ماه از عمر دولت ثبات اقتصادی در جامعه و نوسانات اقتصادی کنترل شده است. وی افزود: در حال حاضر نیز تلاش دولت خروج از اتکا به درآمدهای نفتی ، برون گرایی و خوداتکایی بر مبنای ظرفیت های داخلی است.
مشارکت معتمدان در انتخابات سرنوشت ساز
استاندار البرز در ادامه با بیان اینکه انتخابات سال 92 با حماسه مردم محقق شد، گفت: در شرایطی که همه مسئولان دست به دست هم داده اند و با همدلی و همزبانی در جهت تحقق اهداف جمهوری اسلامی در تلاش هستند، مشارکت مردم در انتخابات پایانی سال، مهر متقنی بر حمایت از نظام جمهوری اسلامی است. در این راستا می طلبد معتمدان به عنوان جامعه ای فراگیر و تأثیرگذار مشارکت خود را همانند حماسه گذشته تداوم بخشند.
واگذاری اولویت ها به بخش های غیرحاکمیتی
استاندار البرز در ادامه واگذاری بخشی از امور قابل تفویض به مردم را از برنامه های دولت برشمرد و افزود: نگاه دولت به مشارکت اجتماعی فعالان در حوزه سازمان های مردم نهاد به گونه ای بوده است که در این دولت شاهد رشد 70 درصدی سمن ها بوده ایم، در این زمینه دولت آمادگی دارد تا بخشی از امور غیرحاکمیتی خود را به مردم واگذار کند. در این خصوص معتمدان نیز به عنوان بدنه ای از جامعه می توانند قسمتی از این وظایف را عهده دارشوند.
معتمدان در بروز رسانی اطلاعات سند آمایش سرزمین مشارکت کنند
طهائی در ادامه از تکمیل سند توسعه استان خبر داد و گفت: به جهت آنکه بخشی از اطلاعات این سند بالا دستی از طریق اسناد پایین دستی تکمیل می شود، لذا معتمدان می توانند در این خصوص استانداری را یاری دهند.
البرز استان هوشمند می شود
نماینده عالی دولت در استان در ادامه استقرار دولت الکترونیک را از برنامه های مهم برشمرد و تصریح کرد: بخشی از امور جاری و روزانه از طریق سیستم های نوین مجازی و خدمات الکترونیکی انجام خواهد شد، در حال حاضر نیز بخشی از خدمات به شبکه دولت و دفاتر پیشخوان واگذار شده است و انتظار می رود مردم بخش قابل توجهی از کارهای خود را از این طریق به انجام رسانند.
وی افزود: برنامه ما در این استان آن است که البرز به استانی هوشمند تبدیل شود.
طرح نظرات و پیشنهادات معتمدان از طریق سامانه 111
طهائی در بخش دیگری با اشاره به اینکه رسیدگی به دغدغه و مسائل مردم، رسالت مسئولان است، سامانه 111 را پل ارتباطی بین مردم و معتمدان محلات با مسئولان دانست و گفت: معتمدان هر گونه نظر و انتقادی که دارند با طرح در سامانه مذکور می توانند پیگیری کنند. استاندار البرز در محور دیگری نقش معتمدان را در پیگیری مسائل و مشکلات مهم استان، تأثیرگذار قلمداد کرد و گفت: معتمدان باید نسبت به بسیاری از مسائل اجتماعی استان دغدغه داشته باشند و مطالبات مهم را از مسئولان پیگیری کنند. گفتنی است، در ابتدای این نشست تعدادی از معتمدان به نمایندگی از جامعه هدف به بیان دیدگاه هاو نقطه نظرات خود پرداختند.

بازگشت