صفحه اصلي > سیاسی > نظارت جدي بر كيفيت پخت نان در فرديس
نظارت جدي بر كيفيت پخت نان در فرديس5 اردیبهشت 1395. نويسنده: monshi |
معاون سياسي انتظامي فرمانداري فرديس گفت كه دستگاه هاي نظارتي بر عملكرد نانوايان اين شهرستان نظارت و كنترل جدي داشته باشند. محمدرضا فلاح نژاد در نخسين نشست كارگروه گندم و آرد نان شهرستان فرديس در سال 95 كه در محل فرمانداري برگزار شد، افزود: دستگاه ها بر عملكرد نانوايان نظارت كنند و كيفيت پخت نان را دراين شهرستان بالا ببرند. وي اظهار كرد: نان به عنوان قوت اصلي مردم از اهميت ويژهاي برخوردار است، و به همين دليل نظارت دقيق بر عملكرد واحدهاي خبازي در سطح شهرستان از جمله اولويتهاي اين كارگروه است كه به جد در دستور كار قرار ميگيرد. وي ضمن تاكيد بر ارتقاء كيفيت نان ادامه داد: با توجه به اينكه نان از مصارف اصلي جامعه است بايد از كيفيت بهداشتي بالايي برخوردار باشد. معاون سياسي انتظامي فرمانداري فرديس گفت: با همكاري سازمان فني و حرفه اي ،شركت غله و اتاق اصناف كلاسهاي آموزشي براي كاركنان نانوايان برگزار شود تا ضمن آموزش نسبت به اهميت نان بيشتر آشنا شوند. فلاح نژاد در پايان استقرار اداره تعزيرات حكومتي را در شهرستان ضروري دانست و افزود: درصدد هستيم كه با هماهنگي و با پيگيري زمينه حضور اين اداره را در آينده بسيار نزديك شاهد باشيم. وي بررسي مصوبات سال گذشته را در دستور كار قرار داد و نسبت به پيگيري بندهاي آن در اين جلسه تاكيدكرد. اين نشست با حضور روساي اتاق اصناف و اتحاديه نانوايان فرديس ،شبكه بهداشت و درمان ، شهرداري ، شركت غله و تعزيرات حكومتي استان البرزدر فرمانداري شهرستان فرديس برگزار شد. بازگشت |